71-годишен старец простреля с ловна пушка в главата неканен гост

  • 30 август 2018 14:01

  • 1633
  • 1
71-годишен старец простреля с ловна пушка в главата неканен гост
© Pixabay

Скандал изпрати 54-годишен мъж в болница, след като бе прострелян в главата с ловна пушка, съобщават от ОД на МВР-Хасково.

Снощи в 22,43 часа на спешния телефон е получен сигнал за разпра и прострелване с ловна пушка в с.Тракиец. На място веднага са изпратени 2 автопатрула, които установили, че скандалът е възникнал между 54-годишен хасковлия и 71-годишен мъж от селото в местната кръчма.

След като не довършили разпрата, простреляният мъж от Хасково изпроводил до дома му с обиди придвижващият се с електрическа количка старец и започнал да руши покъщината му. Тогава възрастният човек извадил законно притежаваната си ловна пушка "Тула"-16 кал. и прострелял в главата неканения си гост.

Вследствие на прострелването с двуцевката, хасковлията е с множество разкъсно-контузни наранявания от попадналите сачми в областта на главата, контактен, приведен в МБАЛ Хасково, без опасност за живота.

Полицаите са тествали и двамата  с дрегер, който отчел наличие на 1,59 промила алкохол само у жертвата. Двуцевката е иззета. По случаят е образуваното досъдебно производство.

Последвайте канала на

Весела Найденова
1633 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Stamat

2018.08.30 | 14:45

1
Каквото повикало, такова и се обадило!Дядката му е показал къде зимуват раците!Лошото е,че ако беше в САЩ щаха да го опрадваят в дело!У нас ще има ефективна присъда поне 2 години!Това истината за БГ!

Добави коментар

Водещи новини