Кола помете пешеходец, препречил пътя, за да предпази майка и бебе в количка

  • 20 август 2018 18:06

  • 12741
  • 2
Кола помете пешеходец, препречил пътя, за да предпази майка и бебе в количка
© pixabay

Водач на лек автомобил е блъснал пешеходец, който му препречил пътя, за да предпази бебе в количка, превозвано от майка си. Инцидентът е възникнал около 16.55 часа днес на пътна отсечка от Приморско към плажа "Перла", съобщават от Областната дирекция на МВР-Бургас.

Автомобилът с монтанска регистрация бил управляван от 18-годишния Пеньо И. от Карнобат. Установено е, че младежът е неправоспособен водач и никога не е притежавал свидетелство за правоуправление на моторно превозно средство. Същият е загубил контрол над автомобила, навлязъл е в дясната половина на пътното платно и е блъснал мъжа, препречил пътя му, за да спаси бебето и неговата майка. Тя е била в компанията на още една жена и един мъж.

Пострадалият е със счупен ляв крак. Водачът е отведен в Полицейско управление "Полиция" в Приморско, където е тестван за употреба на алкохол като пробата е отрицателна. Предстои да му бъде извършен дрегер-тест за употреба на наркотични вещества.

Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
12741 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ми то ясно:

2018.08.20 | 18:52

2
Пеньо - от Карнобат - монтанска регистрация: Днес чакам на пешеходна пътека да спре движението, за да мина. Първо - нарочно натисна газ и мина келеш с рег. ВР. След него - и той да не се мине - пред краката ми мина рег. PB. Чак третата кола - СА - спря, за да мина. Дива история.
haha

2018.08.20 | 18:35

1
Ми на него що не му счупихте главата?!

Добави коментар

Водещи новини