Разбиха наркооранжерия в Костинброд

  • 08 август 2018 12:46

  • 1478
  • 0
Разбиха наркооранжерия в Костинброд
© Пресцентър МВР

Двама души са задържани с канабисови насаждения в Костинброд. Специализираната полицейска операция е реализирана съвместно със служители от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ в ОДМВР-София.

Около 22.30 часа на 6 август, в ливада в землището на града, криминалистите задържали двама местни жители на 18 и 21 години, установени до насаждения с канабис. След оглед на местопроизшествието са иззети 12 саксии със засадени в тях канабисови растения и общо седем пластмасови бутилки с вода и течност, използвана за отглеждане на наркотика. Това съобщиха от ОДМВР-София.

Последвало претърсване на адресите на младежите, като в жилището на 21- годишния са открити и иззети още две бутилки с концентрирана течност. Двамата са задържани за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на районната прокуратура. 

Междувременно за притежание на цигара с марихуана в ареста за срок до 24 часа е задържан и 43- годишен криминално проявен столичанин, проверен вчера от служители на РУ- Годеч. По случая също е образувано досъдебно производство. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1478 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини