Полицаи задържаха още четирима, издирвани в хода на операция „Чук”

  • 11 февруари 2012 17:51

  • 4308
  • 1
Полицаи задържаха още четирима, издирвани в хода на операция „Чук”
© Интернет

Столични полицаи задържаха още четирима, издирвани в хода на операция „Чук”, съобщиха от пресцентъра на МВР.

При операцията, проведена вчера под ръководството на Софийска градска прокуратура, бяха задържани членовете на организирана престъпна група за разпространяване на наркотици.

С постановление на прокуратурата за 72 часа са задържани В.Г.-Фъркуша на 37 години, Д.А. –Дани Геренския на 28 години, Г.Г. – Гочо Бургаския, на 29 години, Л.С.-Любчо Каратиста на 22 години.

В.Г. е известен на полицията за грабежи и кражби, осъждан е за кражби. Д.А.е криминално проявен за хулиганство, Г.Г. е известен на органите на реда за закана за убийство и нанасяне на средна телесна повреда, а Л.С. – за нанасяне на средна телесна повреда.
Вчера, в хода на операция „Чук”, проведена от криминалисти от СДВР, бяха задържани членове на организирана престъпна група, разпространявала кокаин и марихуана.

Четиримата бяха обявени за издирване. По време на акцията от жилищата им бяха иззети електронни везни, пластики от сим карти, кафемелачка с полепнал бял прах, раница с голям брой полиетиленови пликове с остатъци от бяло прахообразно вещество, бучка с вещество, реагиращо на кокаин, метална лъжица и заготовки, използващи се за разфасоване и пакетиране на дрогата.
С издирването и задържането на четиримата, с мярка „задържане” за 72 часа са вече 11 души от групата.

Последвайте канала на

4308 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2012.02.11 | 22:39

1
www.sportnamedicina.com Професионални ортези, протектори и облекло за спортисти. За всички хора, които ценят тялото си

Добави коментар

Водещи новини