Спипаха крадец, задигнал близо 600 бона

  • 29 юни 2018 18:37

  • 5755
  • 0
Спипаха крадец, задигнал близо 600 бона
© Pixabay (архив)

Органите на реда са установили и задържали подозиран в кражба на голяма сума пари и златни накити от фирма в Тополовград, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР в Хасково.

Мъжът е на 44 години от Ракитово, а случаят е от края на ноември миналата година. Тогава от офис на дружество в индустриалната зона на града, собственост на ЕТ, бе откраднат метален шкаф със сума близо 600 000 лева и златни накити по данни на държавното обвинение. Според прокуратурата престъплението е извършено след разрушаване на преграда, здраво направена за защита на имота - изкривяване на алуминиева дограма на прозорец.

След оперативни действия, преди два дни хасковските криминалисти са задържали предполагаемия извършител. Повдигнато му е било обвинение. Днес Районният съд в Тополовград е наложил мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо Георги Д. Прокурорът по делото е бил категоричен, че обвиняемият може да се укрие или да извърши друго престъпление, уточнява в съобщение Бургаската апелативна прокуратура.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5755 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини