Патрулка помете момиче в Дряново

  • 26 юни 2018 11:39

  • 4380
  • 2
Патрулка помете момиче в Дряново
© Булфото (архив)

Полицейски служебен автомобил, управляван от 24-годишен служител на районното полицейско управление в Дряново, е блъснал внезапно излязло на пътното платно 14-годишно момиче. Пътният инцидент е станал вчера около 17,00 часа на улица "Досьо Стойнов" в Дряново. Това съобщиха днес от ОД на МВР.

По случая е започнало следствено дело. Според първоначалните данни полицейският автомобил се е движил с включен светлинен и звуков сигнал, тъй като екипът е изпълнявал служебна задача. Пострадалото момиче е настанено за лечение в областната болница в Габрово с контузни рани по тялото и по главата.

Водачът на автомобила е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, техническите средства са отчели нулеви резултати. На местопроизшествието е извършен оглед от следовател в следствения отдел към Окръжната прокуратура в Габрово.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4380 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
A

2018.06.26 | 14:15

2
I taq e zqpala v telefona i ne e gledala garanciq
Стоянов

2018.06.26 | 13:31

1
Както санкционират линейките ако направят катастрофа въпреки, че са с включена сирена и светлини, така и този служител трябва да си получи акта. Звуковия и светлинен сигнал не дава правото да гази хора.

Добави коментар

Водещи новини