Дъщерята на убития Пелов е родила третото си дете тази сутрин

Дъщерята на разстреляния Владимир Пелов - 23-годишната Вероника, е родила тази сутрин третото си дете със секцио в Малта.

Тя е узнала от медиите, че баща й е бил е застрелян в късните часове на 5 юни. Няколко часа след това – на 6 юни, от преживения шок получава контракции и е приета по спешност в болница в Малта. Вероника живее от години със съпруга си и майка си на островната държава.

Тази сутрин Вероника е родила третото си дете – момче, със секцио. Майката и бебето са добре, съобщи BLife, като се позовава на свои източници. Вероника има още две деца от съпруга си Георги - момче и момиче. Той е строителен работник в Малта. Майка й от години също се подвизава там, като живее на семейни начала с по-млад от нея сърбин.

Коментари

  1. 2018.06.07 | 18:13
    dashteriata na pelov ne e pelov da e jiva i zdrava da si gleda decata i tia kato vsicki nas ne si e izbirala roditelite.
  2. 2018.06.07 | 16:08
    Безумието е пълно,добре е да не ни занимате с този случай, а да си ходи който трябва и да дойдат хора ,които ще работят,защото навсякъде се наливат пари , а никой не му пука
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Избрано от Интернет