Пелов и убиецът му имали съвместна престъпна дейност (видео)

  • 06 юни 2018 10:11

  • 9194
  • 6
Пелов и убиецът му имали съвместна престъпна дейност (видео)
© Novini.bg

Владимир Пелов и Марио Панчев не са били приятели, а врагове в конфликт.

В миналото двамата са извършвали съвместна престъпна дейност с цел финансово облагодетелстване, но отношенията им се влошили.

Това коментира пред журналисти главният секретар на МВР Младен Маринов.

Пелов е с изключително променена външност, бил е с обувки за горски преход.

„Със сигурност не е живял в центъра на Ботевград. Там се е намирал, защото най-вероятно е трябвало да си уреди тези сметки“, смята Маринов.

Според директора на Главна дирекция “Национална полиция” Христо Терзийски Пелов, който снощи беше застрелян, се е укривал в района на Ботевград.

„Миналата седмица направихме операция на недостроената болница по сигнал на гражданин“, посочи Терзийски, като допълни, че всеки сигнал за местонахождението на избягалия престъпник се проверявал много внимателно.

Най-вероятно Пелов е този, който намира човека, с който трябва да си уреди сметките, допълни Маринов. На мястото на инцидента са открити три пистолета, което говори, че случката не е инцидентна.

„Пелов беше изключително опасен престъпник, който знае как да се укрива, знае как да се предпазва. В случая търси човек, с който има конфликт, за да го уреди“, смята още главният секретар на МВР.

Мотиви за престъплението, което стана в центъра на Ботевград, са неуредени финансови отношения след престъпна дейност, както и заплахата, че Марио Панчев може да свидетелства срещу Пелов в даден момент.

„Не изключваме да има и личен мотив“, заключи Христо Терзийски.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
9194 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
смех

2018.06.07 | 14:07

6
На тоя само като му видя тъпата физономия и му чуя малумните изказвания ми иде да емигрирам.
...

2018.06.06 | 12:15

5
Променил си визията и брат му не могъл да го разпознае. Същевременно от един месец гражданите сигнализират къде го видели. Много интересно.
Дуци

2018.06.06 | 12:00

4
ПОЛИЦИЯТА ОТДАВНА Е СВИРИЛА ОТБОЙ , КАКТО И САМАТА "ДЪРЖАВА " ЗА НЕЯ СТАНА ТАКА ПО ДОБРЕ ЧЕ СЕ САМОИЗБИВАТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СЛЕД КАТО НЕ МОЖЕ ДА ГИ ХВАНЕ В ПОЛИЦИЯТА ИМА САМО ЗАПЛАТАДЖИИ , НЕ И ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ,ФАКТ , ТАКЪВ Е ПЛАНЪТ
Пешо келешо

2018.06.06 | 11:22

3
А куките не са ли жалки, а? Избяга посред бял ден и живял в родния си град, стрелят се като в дивия запад в центъра на града и куките кво? Каква полза от тая полиция? Ако няма случайни жертви на престрелката е чиста случайност, да закриват тази полиция!!!!!!!!!!
говняк- следовател

2018.06.06 | 11:19

2
Родната милиция ни пази, ама от комарите..
а полицията

2018.06.06 | 10:23

1
КАКВА ДЕЙНОСТ Е ИМАЛА?

Добави коментар

Водещи новини