Как ще се спре корупцията на пътя?

  • 28 май 2018 08:40

  • 1860
  • 2
Как ще се спре корупцията на пътя?
© Булфото (архив)

Бившият шеф на КАТ Богдан Милчев и адвокат Николай Хаждигенов коментираха в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR проблемът с корупцията в Пътна полиция.

Богдан Милчев припомни, че той се е формирал в началото на 90 - те години. "Българската пътна полиция трябва да промени методите си за проверка и за работа", подчерта бившият шеф на КАТ.

„Проблемът е, че у нас с корупцията никой не се бори. Тя не е само в МВР", допълни адвокатът. Той беше категоричен също, че в България престъпността не се преследва, а за пътния полицай от последния клип с подкуп, най-лошото, което ще му се случи е да го покажат по телевизията и да бъде уволнен.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1860 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.05.28 | 20:27

2
Корупция ще има, докато управляващите не решат да я ликвидират. До сега никой не е решил така, затова корупцията се шири с кеф. Надявам се някой ден, властта да се заеме с този проблем. Иначе ще станем като Русия.
mp

2018.05.28 | 09:12

1
e kak da se bori kat sas korupciata kato parlamenta im pravi zakoni za da ima korupcia eto vi primer predi nomerata biaha po 50 leva i vseki covek mojeshe da si vzeme sega vece sa 300 leva niko ne si kupuva i se orejdat po vtoriat nacin sas plashtane na shefove tova normalno li izglejda na prestapnicite ot parlamenta

Добави коментар

Водещи новини