Разследват палеж на джип в Бургас

  • 16 май 2018 08:16

  • 1740
  • 0
Разследват палеж на джип в Бургас
© gettyimages (архив)

Полицията разследва палеж на джип на паркинг в жк. "Изгрев", при пожара са засегнати и други 4 автомобила. Това съобщиха от
ОДМВР - Бургас.

Около 23.30 часа на 15 май в Пето Районно управление – Бургас е получено съобщение за горящ лек автомобил "Фолксваген Туарег" с бургаска регистрация, паркиран зад бл. 160 в жк. "Изгрев", ползван от 46-годишен бургазлия. Огънят е потушен от два противопожарни автомобила и шестима огнеборци. Констатирано е, че автомобилът е подпален, чрез заливане и поставяне туба, съдържаща петролен продукт на покрива на "Фолксвагена".

Възникналият пожар обхванал и намиращите се в съседство автомобили: "Сеат" със софийска регистрация, "Ситроен" с бургаска регистрация, "Опел" със сливенска регистрация и "Пежо" с бургаска регистрация. Нанесени са материални щети и по апартамент, разположен на първия жилищен етаж, като е обгоряла PVC дограма, изгорели са две външни тела на климатични системи, а частично е обгоряла и изолацията на партерния и първия етаж на бл. 160. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Пето Районно управление – Бургас.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1740 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини