Мъж закла жена си на нивата пред очите на сина й

  • 03 май 2018 09:29

  • 63449
  • 1
Мъж закла жена си на нивата пред очите на сина й
© Булфото/Архив

Жестоко убийство е извършено вчера край харманлийското село Браница. 33-годишен мъж намушкал с нож жена си на нива край селото, съобщават от ОД на МВР - Хасково.

Сигналът за престъплението е бил получен в 12,20 часа на спешния телефон в РУ Харманли. Очевидец съобщил, че в местността "Циганския гьол" в землището на село Браница е открил тяло на жена със следи от насилие.

Изпратената на място оперативна група е установила, че мъртвото момиче е на 27 години от симеоновградското село Тянево. Жертвата живеела с нападателя си от село Браница на семейни начала, но от известно време били разделени, установило разследването.

Вчера тя работела на нива край селото, когато нападателят решил да я посети. Скарали се, той извадил нож и я намушкал.

Съдебният лекар е констатирал при първоначалния оглед прободни рани от нож по тялото на момичето.

Незабавно е задържан мъжът, познат на органите на реда, който е направил пълни самопризнания, уточниха от пресцентъра на дирекцията на МВР.

Според запознати, мъжът се е укривал няколко часа в различни къщи в селото, преди да бъде арестуван от полицията. В издирването са били използвани обучени полицейски кучета. Ножът до момента не е намерен.

На престъплението има двама свидетели. Единият от тях е 7-годишното дете на жертвата от друг мъж. Жената издъхнала в ръцете на сина си. Малчуганът е направил опит да спре нападателя, но безуспешно. Минути след убийството мъжът и детето тръгнали към дома си. Там убиецът върху окървавените дрехи облякъл други и тръгнал да се укрива.

Мъжът е задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство.


 

Последвайте канала на

БТА
63449 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.05.04 | 18:29

1
Образование, стига с тези животнински страсти. Д

Добави коментар

Водещи новини