Кола се вряза в публиката на рали в Шумен, има ранени

  • 15 април 2018 15:59

  • 14589
  • 2
Кола се вряза в публиката на рали в Шумен, има ранени
© Pixabay (архив)

Петима са пострадалите по време на планинско състезание Мемориал "Валерий Великов", първи кръг от националния планински шампионат. Това съобщиха от ОДМВР - Шумен.

В 14.45 часа чрез телефон 112 е приет сигналът за инцидента по трасето на надпреварата. Съобщено е, че състезателен автомобил БМВ, пилотиран от Николай Георгиев е напуснал трасето и е влязъл в публиката.

Произшествието е станало малко след паркинга на "Стъклото". На около 30 метра след шикана, на прав участък пилотът загубил контрол над автомобила, излязъл вдясно от трасето и влязъл в публиката, която се е намирала в тревни площи зад ограждащи ленти.

След инцидента в МБАЛ - Шумен са закарани шестима души - две жени и четирима мъже. Една от жените си е тръгнала от болничното заведение. След преглед в болничното заведение станало ясно, че И.Т. (на 38 г.) от Велико Търново е с натъртвания, К.Т. (на 53 г.) от Стара Загора е с натъртвания, К.Ц. (на 31 г.) от Горна Оряховица е със счупена дясна подбедрица, Л.Й, (на 24 г.) от Горна Оряховица е със счупена костица на лявото ходило, Р.И. (на 41 г.) от Шумен е с фрактура на лява подбедрица.

Състезанието е прекратено, на мястото на инцидента се извършва оглед. Образувано е досъдебно производство.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
14589 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
роб на влаЗта

2018.04.16 | 10:46

2
Така е когато никой не слуша служителите на МВР и не застава на определените места . Риска да имаш добро място ...

2018.04.16 | 07:40

1
КОЛАТА БМВ 3КА,А НА СНИМКАТА СУБАРУ ИМПРЕЗА?

Добави коментар

Водещи новини