Намериха тялото на самоубилия се полицай от Роман

  • 04 април 2018 16:29

  • 8419
  • 0
Намериха тялото на самоубилия се полицай от Роман
© Булфото (архив)

Изплувал е трупът на самоубилия се полицай от Роман. 19 дни след изчезването на Петър Петров.

Във вторник около 13,45 ч. в полицейското управление на Луковит е получен сигнал от служител на ВЕЦ "Карлуково", че при почистване на шлюзовете, на повърхността на водата е забелязан човешки труп. Незабавно местопроизшествието е посетено от полицейски екип и с помощта на служители от РС ПБЗН-Луковит и ФСМП-Луковит тялото е извадено, като при извършения първоначален оглед не са установени следи от насилие.

В хода на работата е станало ясно, че откритият труп е на 30-годишен мъж, който е обявен за общодържавно издирване на 11.03.2018 г. от ГДНП, съобщава "БулНюз".

Припомняме, че на 11 март в полицията на Роман бе подаден сигнал от двама студенти, които твърдяха, че видели около 1,45 часа същата нощ техния съгражданин Петър Петров да скача от моста в река Малък Искър. 30-годишният мъж работи в МВР-София. След получаване на информацията започнаха незабавни издирвателни мероприятия и обходи по поречието на реката. На около 100 метра преди моста бе открит лекият автомобил „Фолксваген“, ползван от Петър. Колата е била претърпяла катастрофа и се намирала извън пътното платно. Беше поискано и съдействие от водолази в Монтана, които извършиха няколкодневен обход на река Малък Искър и част от река Искър - до ВЕЦ „Кунино“, но мъжът не бе открит. В мащабното издирване на Петър се включиха и членовете на ловно-рибарското дружество. Според специалисти студът е държал тялото на дъното на реката и едва при затоплянето на времето той е изплувал.

По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
8419 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини