Убиха куче пред очите на дете

Работник от пловдивска фирма уби беззащитно куче с кирка пред очите на 14-годишно дете, което станало неволен свидетел на жестокостта, пише "Монитор".

Зверството станало на 14 март през деня в двора на фирма в северната индустриална зона на Пловдив, пишат гневни потребители в социалните мрежи.

Детето станало свидетел как мъжът, вероятно от ромски произход, отива при кроткото наглед куче. То лежало спокойно и в двора на фирмата. Работникът се ядосал, че това не било тяхно куче и че то трябвало да бъде в съседен двор пред друго хале, собственост на различна фирма. Преди да грабне кирката работникът се опитал да насъска легналото куче срещу някакво друго, което било черно-бяло на цвят. Не му се получило и той взел металния кол. Непълнолетният свидетел на зверството не пише как точно е убито кроткото животно, но публикува във Фейсбук достатъчно красноречиви снимки.

„Опитахме се да го спасим, но беше прекалено късно. Моля, споделете този пост, за да се опитаме да защитим другите животинки, които са застрашени от такива хора като него”, пише очевидецът в социалните мрежи. „Едно куче е живо същество като нас, хората. Защо трябва да сме толкова зли към тях”, се възмущава детето.

Коментари

  1. 2018.04.04 | 21:30
    В ТАЯ СТРАНА СТАНА ТРАДИЦИЯ УБИЙСТВАТА НА ЖИВОТНИ И ХОРА , ВЕЧЕ НЕ СЕ ЧУДЯ ЩО СА НИ НАРИЧАЛИ ВАРВАРИ
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет