Задържаха четирима за съхранение на наркотик

  • 19 февруари 2018 14:52

  • 1091
  • 0
Задържаха четирима за съхранение на наркотик
© pixabay.com (архив)

При проведена полицейска операция през почивните дни, в землището на с. Момково, криминалисти на ОДМВР-Хасково спрели за проверка л.а. „Мазда“, съобщиха от пресцентъра на МВР.

В него пътували двама младежи /на 21г. и 18г./. При обиск в 18-годишния те намерили калъф за очила, в който имало 53 г зелена листна маса, реагирала при полевия наркотест на марихуана, а при претърсване на колата служителите открили буркан с още 320 грама от същата дрога. Двамата били задържани с полицейска мярка до 24 часа, а по случая е започнало бързо производство. В рамките на операцията е задържана и 20-годишна жителка на Стара Загора. Тя пътувала в автомобил, спрян за проверка в района на парк „Кенана“ край Хасково. При обиск от нея били иззети цигара и пластмасови шишенце, съдържащи марихуана.

34-годишен хасковлия също попаднал в полицейския арест, след като униформените установили, че е шофирал лек автомобил „Фолксваген“ под въздействието на дрога. Тестването с техническо средство отчело наличие на амфетамин и метамфетамин. При претърсване на колата , в ниша под волана, полицаите намерили сгъвка с бяло прахообразно вещество, кутийка с бяло кристално вещество и везна. Работата по документирането на случаите продължава под наблюдението на прокуратурата.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1091 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини