Мъж срещна жена си в центъра на Нови пазар и я преби, после псува и рита полицаи

  • 16 февруари 2018 11:16

  • 12848
  • 2
Мъж срещна жена си в центъра на Нови пазар и я преби, после псува и рита полицаи
© Булфото (архив)

36-годишен мъж е задържан за нанасяне на побой на жена и нападение на полицейски служител. Това съобщиха от ОДМВР - Шумен.

Образувано е досъдебно производство срещу 36-годишния жител на Нови пазар за грубо нарушаване на обществения ред и съпротива на орган на властта. В късните следобедни часове на 14 февруари в полицейското управление в Нови пазар е приет сигнал от жена, че 36-годишен мъж с инициали С. Д ., когото познавала я срещнал в центъра на града и нанесъл побой.

Малко по-късно мъжът бил установен от полицейски служители. Проведен е разговор за изясняване на обстоятелствата около получения сигнал. По време на надлежното му предупреждаване с протокол да се въздържа от саморазправа с жената С.Д. оказал съпротива срещу полицейските служители. Отправил обидни и нецензурни думи към тях, нанесъл удар с крак по единия от униформените и му счупил мобилния телефон. Случаят е докладван на прокурор от РП - Нови пазар. Мъжът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление за явно неуважение към обществото и съпротива срещу полицейски служител, която се отличава с изключителен цинизъм и дързост.

Последвайте канала на

Десислава Станева
12848 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ico

2018.02.17 | 16:08

2
Класика...
Дисциплинатор

2018.02.16 | 16:45

1
Бой за коврите!

Добави коментар

Водещи новини