Майката, захвърлила новороденото си бебе в тоалетна: Детето беше мъртвородено (видео)

  • 07 февруари 2018 08:26

  • 21589
  • 2
Майката, захвърлила новороденото си бебе в тоалетна: Детето беше мъртвородено (видео)
©

Детето беше мъртвородено. Това съм казала на полицията. Изпитвах огромни болки. Казала съм пред полицаите как и какво е станало всичко.

Това каза пред камерата на БТВ Атанаска, която онзи ден изхвърли новороденото си бебе във външна тоалетна, в къща в село Радовене. Тепърва по случая започват разследване на компетентните органи и дали е имало насилие и убийство. Атанска е от Пазарджишко и се е запознала по интернет с Миглен, с когото заживяла на семейни начала в селото. Именно той е уведомил кмета на селото за станалото, след като видял приятелката си в кръв. Атанаска твърди, че е била бременна в четвъртия месец. На място е пристигнала полиция и спешната помощ, както и служители от Агенцията за закрила на детето. Жената има 4-годишно дете от друг мъж, което сега е настанено в социална институция.

"Аз нямам никаква вина за станалото. Има си закони. Казал съм каквото знам на полицаите. Умните хора ще решават какво е станало. Не знам дали ще мога да й простя", каза самият Миглен.

"Семейството не е лошо. Нея не я познавам. Тя е отскоро тука с Миглен. Иначе се уважаваха. Ходиха на кафе заедно. Не знам в кой месец е била бременна. Не са лоши хората. Разбират се. Всички ги уважаваха. Ние разбрахме, че нещо става, когато дойде полицията, пожарната, линейката. Аз изобщо не съм разговарял с нея", разкри съсед от селото.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
21589 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
b

2018.04.02 | 22:47

2
то при тях традисиа ба, културни особености ба

2018.02.07 | 19:07

1
Шумахерса..гробища няма ли?

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини