Двама се биха и стреляха заради неправилно паркирана кола

  • 30 януари 2012 13:50

  • 2019
  • 0
Двама се биха и стреляха заради неправилно паркирана кола
©

Собственици на две заведения се биха при скандал в самоковското село Говедарци, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Сигнал за сбиване и изстрели пред заведение в с. Говедарци бил получен в петък около 2.40 часа. Изпратеният на място полицейски екип установил, че около половин час преди това се заформил скандал между собствениците на заведението и друго заведение в близост.

Поводът бил неправилно паркирани автомобили, които затруднявали преминаването по пътя. 49-годишният Г.Б. от София закачил с колата си няколко от паркираните коли, които се оказали собственост на неговите конкуренти. Разразил се бурен скандал, при който Г.Б. потърсил своя охранител - С.Д. на 53 години за подкрепа. Единият от съсобствениците – К.С. на 47 години от София набил двамата си опоненти, а пък Г.Б. стрелял няколко пъти във въздуха.

Установено било, че карабината е незаконно притежавана, без фабричен номер. К.С. успял да изтръгне оръжието от ръцете на опонента си и го предал доброволно на пристигналия автопатрул.

Пострадалите били транспортирани в лечебно заведение за оказване на медицинска помощ. Стрелецът не е задържан в районното управление поради лекарска забрана.

По случая е образувано досъдебно производство. Уведомена е районната прокуратура.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2019 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини