Николай Кокинов: Най-вероятно убиецът на Христов ще бъде намерен мъртъв (видео)

  • 10 януари 2018 09:01

  • 11200
  • 2
Николай Кокинов: Най-вероятно убиецът на Христов ще бъде намерен мъртъв (видео)
© Булфото (архив)

Дълбоко се съмнявам извършителят на убийството на Петър Христов да бъде разкрит, най-вероятно ще бъде открит мъртъв. Това е класическо поръчково убийство. При такъв тип убийства като на Петър Христов, изчезват изпълнителите. Това заяви бившият градски прокурор на София Николай Кокинов в сутрешния блок на БНТ по темата за разстрела на бизнесмена Христов.

"Лично аз изпитвам леко съмнение, че покушението на Петър Христов е свързано с мотив около Наглите. Не смятам, че тази информация за Петър Христов относно Наглите е толкова прясна, минаха 8-9 години. Едва ли разкриването й е свързано с трагичния край на този човек", допълни той.

"Ситуацията с намерения извършител е удобна за всички разследващи, но трябва да се разбере дали Росен Ангелов е убиецът. Да се установи точно това ли е оръжието. Всички странни действия трябва да бъдат обяснени. Защо ще мести любовницата, после ще се върне да убие другите. Намират го на 500 метра от къщата въпреки концентрацията на кучета и жандармеристи на това място. Има доста странни неща по случая", коментира Кокинов и случая с шесторното убийство в Нови Искър.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
11200 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2018.01.17 | 16:13

2
иска да каже самоубит.

2018.01.17 | 16:13

1
е то ясно на всички(ще се самоубие със заглушител), само дето няма да е убиецът , а някой рецидивист -бивш затворник от онези 600 човека пандизчии обявени за издирване

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини