28 сирийци задържани край гара "Септември"

  • 20 декември 2017 12:16

  • 2222
  • 2
28 сирийци задържани край гара "Септември"
© Булфото

Общо 28 чужденци, по първоначални данни сирийски граждани, са задържани тази нощ в района на жп гара - Септември, съобщават от пресцентъра на полицията в Пазарджик.

Нелегалните имигранти - мъже, жени и деца, са открити от служител на жандармерията във вагон на международен товарен влак. Вагонът бил без нарушения на пломбажните въжета и митническите пломби, уточняват от пресцентъра.

На място са изпратени екипи на група "Миграция" и "Спешна помощ". Извършени са първични медицински прегледи на всички като особено внимание е обърнато на децата, които са на възраст между 1 и 17 години.

Днес чуждите граждани ще бъдат транспортирани в специализиран дом за временно настаняване на чужденци към Дирекция "Миграция". Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2222 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ххх

2017.12.20 | 20:50

2
Не е вярно! Тази година нелегалните имигранти сав пъти по-малко. Така че 28 престъпници няма как да има. Ние сме стабилна държава, защитена от градинска мрежа, и дори героично защитаваме ЕС.
На баща си син

2017.12.20 | 13:07

1
За г-ца Нора: вагонът е на релси, значи на гарата са открити (коловозното развитие влиза в гарата), не в района й. Нито тире, нито кавички трябват тук. Жандрмерията не се казва вече така. Редакторе, коректоре ...

Добави коментар

Водещи новини