Спипаха дилър на наркотици при спецоперация в столицата

  • 15 ноември 2017 10:28

  • 1859
  • 0
Спипаха дилър на наркотици при спецоперация в столицата
©

Поредната успешна спецоперация за противодействие на престъпленията, свързани с наркотици, е проведена на 7 ноември на територията на ж.к. „Лозенец”. В хода на специализираните действия на служители на Четвърто РУ е задържан З.С. /26 г./ от София.

При процесуално-следствените действия в жилище, обитавано от мъжа, полицаи намерили и иззели вещество на бучки и прах, таблетки, пластмасови кутийки с бяло прахообразно вещество, множество полиетиленови пликчета, съдържащи тревиста маса, както и електронна везна. След назначени експертни справки са установени видът и количеството на наркотиците - 21.80 г кокаин, 17.69 г хероин, 292 таблетки амфетамин с общо тегло 372.14 г и 185.96 г марихуана.

След доклад в Софийската градска прокуратура на материалите, събрани по образуваното досъдебно производство, на З.С., който е в изпитателен срок по влязла в сила условна присъда за същото престъпление, е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража” за срок до 72 часа. Привлечен като обвиняем по чл. 354 а от НК.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1859 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини