Мъжът залял Бела с киселина заплашвал и сестрите й

  • 14 ноември 2017 09:10

  • 9975
  • 5
Мъжът залял Бела с киселина заплашвал и сестрите й
© Фейсбук

32-годишната Бела е в болница, почти обезобразена, след като бе залята с киселина. Посегателството бе извършено от мъжа й - Костадин, когото тя напуснала, след като върху нея е бил упражянван системен тормоз.

Бащата на момичето разказа за станалото в "Здравей, България".

"Вечерта към 6-7 часа се случи случката. Дъщеря ми си идва от работа и пита има ли хляб. Нямаше, затова излезе да купи. Като се прибираше мъж я нападна и я събори с ритници и юмруци в главата и я заля с киселина, главата й пушеше. Излязох да го гоня. Може би повече от месец ще продължи лечението. Нея много я е страх, не иска да говори с никого. Заплахите продължават. Имам четири момичета, едната е далеч, но за другите две ме е страх", каза той.

"Всичко започна, след като тя реши да се раздели със съпруга си. Той и децата им бие и тормози, ставал съм свидетел. Преди година и половина й счупи носа. Аз не бях вкъщи, а в Слънчев бряг, където работех. Преди 5 месеца подадохме жалба срещу него, пак за побой", заяви бащата на Бела.

"Мъжът й в момента се крие при майка си. Искам справедливост и присъда. Искам да излезе закон, не само заради дъщеря ми, а за всички хора, които биват насилвани. Не може да се извършва такова нещо срещу слабия пол", каза той. Сестрите на Бела се страхуват да говорят, защото и те са заплашвани от съпруга на Бела. Цялото семейство крие в коя болница е момичето, защото получават заплахи, че Костадин ще я довърши.

Последвайте канала на

Нора Виткова
9975 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
бро

2017.11.14 | 15:33

5
tatkoto da ide da mu widi smetkata na toa gad, ina4e niama da stane
нема такава държава

2017.11.14 | 15:33

4
Има едно нещо - викат му "Закон за защита от домашно насилие"! ..и като го има какво?! При явни доказателства за домашно насилие най тежката мярка която се взема евентуално е забрана за доближаване за срок от 18 месеца. И като изтекат тези 18 м. ..... - дупе да ви е яко :)
Петко

2017.11.14 | 15:33

3
Тази не е бита без нищо. Такива дето се изкарват "жертви" не им е много чиста работата. По принцип никой не заслужава такова нещо ама явно го е вбесила !
Дисциплинатор

2017.11.14 | 15:33

2
Да бе мирно седяло не би чудо видяло.
LadyLovelace

2017.11.14 | 15:33

1
Петко, що за малоумно изказване?! ВБЕСИЛА го била? Тя да не му е слугиня, та да е длъжна да му е покорна, нали са се разделили? Да я обезобрази и ослепи ли? Ако ти вбесиш БИВШАТА си жена или приятелка, струва ли ти се нормално да те кастрира, примерно?

Добави коментар

Водещи новини