Задържаха мъжа, изнасилил студентката от НБУ

  • 25 януари 2012 06:23

  • 4464
  • 3
Задържаха мъжа, изнасилил студентката от НБУ
©

Има задържан за изнасилването на 23-годишната студентка край Нов български университет на 3 януари, това съобщиха от СДВР, пише "Фокус".

Министърът на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа потвърди, че има задържан за изнасилването на 23-годишната студентка. По думите му – задържаният е заподозрян за още два или три престъпни случая. Повече подробности ще бъдат оповестени на пресконференцията от 10.00 часа днес в МВР, каза вътрешният министър.

23-годишното момиче беше изнасилено на метри от сградата на Нов български университет. При разпитите девойката е обяснила, че нападателят й е арабин. Случаят е от 3 януари, но получи гласност дни по-късно.

Момичето заяви, че било държано от полицията шест часа без да й се окаже медицинска помощ. Това разказва пред БНР Димитър Димитров, станал свидетел на развитието на трагичния инцидент.

По думите му линейка не е била повикана, а екипите на полицията са държали 20-годишната жертва до 3 часа след полунощ на мястото, на което е била изнасилена. Нападението е станало около 21 часа.

Не е бил повикан нито медицински екип, който да удостовери в какво състояние е момичето, дали то може да дава показания, или трябва да бъде хоспитализирано, нито психолог, който да поработи веднага с него, разказва Димитров. Той и семейството са помогнали на изнасилената часове след като е освободена от разследващите.

От МВР тогава потвърдиха за такъв инцидент, но отказаха повече подробности.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
4464 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ХЪНИ

2012.01.25 | 16:58

3
Кой ги пише тези неграмотни статии...

2012.01.25 | 16:57

1
Поредните накадърни действия на полицаите.НЕ трябваше ли да извикате медицински екип,да я прегледат и да остановят и докажат изнасилването,което подвърждение ще има сила на доказателство в съда.Да се вземе проба от семената течност и да се анализира дали съвпада с изнасилвача.После се питаме защо съда ги пуска,еми заради некъдърното действие на полицаите,заради некадърното събиране на доказателства.Некъдърна полиция,корумпирана съдебна систем.Защо сме още в България?????
СМЕШКО

2012.01.25 | 16:58

2
Смотльо,смотльо................ Много тъпо копеле си да знаеш!!! А и вие пишете като хората,после пак полицията ще ви е виновна,ако се окаже,че не това е изнасилвача. Полицията казва: Има задържан за изнасилването на 23-годишната студентка Вие от novini.bg слагате заглавие: Задържаха мъжа, изнасилил студентката от НБУ Има огромна разлика между едното и другото. И после,някой път като се окаже,че някой не е извършителя,пишете ............ Нали ли го бяхте хвана ли.

Добави коментар

Водещи новини