Малкият син на Ангел Бончев: Вече нямам брат (видео)

  • 27 октомври 2017 09:29

  • 33394
  • 7
Малкият син на Ангел Бончев: Вече нямам брат (видео)
© Нова телевизия

За мен е недопустимо да скачаш на бой на баща си, какъвто и да е конфликтът. Аз вече нямам брат. Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия Ангел Бончев-младши, син на бизнесмена Ангел Бончев, който е в ареста заради заплаха за убийство на другия си син Бончо Аврамов.

Според показанията на заплашения Бончо Аврамов двамата с баща му се скарали. По време на разправията Ангел Бончев извадил пистолета си и му казал, че ще го убие. Той беше освободен под гаранция от 500 лева.

Ангел Бончев-младши заяви, че няма да отправя обвинения, тъй като има разследващи органи, които ще изяснят нещата. На брат си той каза да внимава с какви хора се обгражда.

Съществува конфликт между двамата - между брат ми и баща ми. Конфликтът е свързан с бизнеса на баща ми - хидропарк в Казичене. Брат ми и още един човек претендират че всичко е тяхно, че баща ми ги е изгонил, което не е вярно. Цяло лято се работи, а баща ми не взима нищо, каза още Ангел Бончев-младши. Той добави, че хидропаркът е собственост на Ангел Бончев, а ако трябва ще се водят дела, където ще се види, че има документи за всичко.

Не съм присъствал на самата случка, но нещата, които се изписаха за тежки заплахи и оръжия, са пресилени. Има разследващи органи и те ще изяснят нещата. Ситуацията не е точно такава, коментира Бончев-младши.

Баща ми е изнервен, с постоянни провокации. Това е поредната такава. Имаше конфликт с брат ми – скочи на бой на баща ми, аз ги разтървах и си тръгнах. Брат ми пак му е скочил, стигнало се до саморазправа. Баща ми пусна жалба в полицията, но нищо не се случи. Сега обаче веднага има арест, разказа Ангел Бончев-младши.

Може би конфликтът се дължи на някакво изнервяне в стечение на обстоятелствата, на всичко, което се случи, но това изнервяне се засили е в последните месеци, заяви Ангел Бончев-младши.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
33394 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
възмутен

2017.12.28 | 14:46

7
Алчността за притежание на много пари, настървява и увълчва хората по между си. Независимо от съществуваща кръвна връзка и близост по между им. Така човек може да се превърне в най голям враг на близките си. Когато човек има много пари не спи спокойно защото го е страх да не м

2017.12.28 | 14:46

6
Да се трепят комунистите.Те са боклуци.Комунист=Циганин
комунист е баща ти

2017.10.29 | 02:58

3
а ти си копеле долно.

2017.10.29 | 02:58

5
Прав е младежът, но да беше се преоблякъл с чисти дрехи преди да иде в студиото..
данъкоплатец

2017.10.29 | 02:58

4
Преди години един съсед-Простак ме заплаши,че ще ме гърми с ловната си пушка,защото бях закупил имот,който той харес вал.Беше се хвалил,че си е извадил "жълта книжка" и че "закон не го лови",а един оял се етрополски прокурор прецени,че "нищо не се е случило".И така - години н

2017.10.28 | 20:59

2
Бащи колкото искаш майката си е една..
данъкоплатец

2017.10.28 | 13:03

1
И така - години наред се криех,докато "ловецът" пукяса. Ще се радвам,ако и пишман-прокурора вече е пукясъл.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини