Издирват мистериозно изчезнал млад болен мъж във Варна (снимка+видео)

  • 11 октомври 2017 07:38

  • 9187
  • 3
Издирват мистериозно изчезнал млад болен мъж във Варна (снимка+видео)
© Нова телевизия

Семейство от Варна издирва безуспешно сина си вече цял месец. Изчезналият е 31-годишен мъж с психично заболяване. Изчезва мистериозно в Морската градина посред бял ден, докато е оставен сам за няколко минути. От полицията признават, че въпреки издирвателните действия, от мъжа няма никаква следа.

Изчезналият Здравко е болен от параноидна шизофрения и реагира на света по детски. Единствен син на родителите си.

На моменти е нормален, в такъв смисъл, че може да се смее, може да разговаря, а в друг момент може и да повишава тон. Не е пригоден към градска среда, към извънградска, както в къщи. Облечен е с фланелка къс ръкав, отгоре риза на квадратчета и с тези кафяви дънки, маратонки сини, кафяви чорапи, обясни пред Нова телевизия Янко Чакъров, баща на изчезналия мъж.

Здравко е висок 186 сантиметра, със светлокестенява коса и кафяви очи. На 11-и септември е обявен за общодържавно издирване, а близките му разпространяват листовки с надежда някой да го разпознае.

От полицията уверяват, че многократно са правени обходи в парка. В района няма видеонаблюдение. Проверяват изоставени сгради, опасни шахти, разпитват скитащи хора.

Всеки, който има информация за изчезналия Здравко или го види някъде, може да сигнализира на телефон 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
9187 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Пламен

2017.10.16 | 00:04

2
Минало е доста време...лошо..
Ку.рю

2017.10.16 | 00:04

3
Вече е разфасован за органи... Идеална цел е. Най-вероятно са ги следили и миг невнимание, и айдеее...
Куру капан с 2 контра гайки

2017.10.16 | 00:04

1
И от нашето населено място в Бургаско, изчезна психично болно момче, говореше се че е бил отвлечен за органи. Полицията може да работи и по тази версия.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини