Близо 2 кг марихуана са иззети при проверка на автомивка

  • 04 октомври 2017 12:14

  • 2363
  • 1
Близо 2 кг марихуана са иззети при проверка на автомивка
© Pixabay

Близо 2 кг марихуана са иззети при проверка на автомивка на ул. "Веренишка", съобщиха от ОДМВР - Монтана.

На 3 октомври 2017 г., около 16.00 часа, на ул. "Веренишка", в близост до изхода на Монтана в посока към Видин, в нефункционираща по предназначение автомивка криминалисти от РУ - Монтана са установили метална навесна конструкция с площ 8х5 м, със съхраняван в нея картонен кашон, с общо тегло от 1.9 кг, съдържащ растителна листна маса.

Местопрестъплението е посетено от дежурна оперативна група на РУ Монтана. При извършените процесуално-следствени действия и направения полеви наркотест е установено, че листната маса реагира на канабис. Установено е, че наркотичното вещество е собственост на лице с инициали К. Г. (на 36 г.) от гр. Монтана.

При извършените процесуално-следствени действия в жилището на К. Г. са намерени и иззети зелена листна маса с тегло от около 1 грам, за която К. Г. заявил, че е канабис и 2 полиетиленови плика, съдържащи ситно нарязан насипен тютюн без български акцизен бандерол с общо тегло от 0.5 кг.

По случая е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

Весела Найденова
2363 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
контролен оргън

2017.10.05 | 10:47

1
В жилището е намерено 1 грам марихуана оооооо директно в затвора да го пращат.Пък и тютюн без бандерол,направо да го разстрелят.

Добави коментар

Водещи новини