ГЕРБ – В. Търново: Да не допускаме леви политици да налагат на обществото интригантския си модел

  • 01 октомври 2017 16:59

  • 2915
  • 7
ГЕРБ – В. Търново: Да не допускаме леви политици да налагат на обществото интригантския си модел
© Булфото (архив)

Областното ръководство на ГЕРБ – В. Търново отправя апел към Изпълнителната комисия на партията, да не приема оставката на народния представител и областен координатор на ГЕРБ – Хасково Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:.

Намираме поведението на Добрев за мъжко и достойно, предвид факта, че името му бе злонамерено опетнено. Не бива обаче да се допуска, маниерите на леви политици да налагат на обществения живот у нас интригантския си модел.
От десетилетия прийомите на левицата включват изкривяване на факти, изопачаване на обстоятелства и лъжливи, обаче „апетитно“ звучащи твърдения.

Поредната „сензация“, която бе произведена по адрес на Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: е един добре измислен скандал и доказателство, че левицата у нас лицата си мени, но нрава – не.

Уважаеми колеги от Изпълнителната комисия на ГЕРБ, не приемайте оставката на Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:! Защото подобен акт няма да е в името на правдата, или обществения интерес, а единствено в услуга на някои заинтересовани кръгове.

С уважение: Областно ръководство на ПП ГЕРБ – В. Търново

Виж още: Организации на ГЕРБ от цялата страна: Делян Добрев има нашата подкрепа!

Декларация до медийте разпространиха и членовете на областната структура на ПП ГЕРБ - София област

Ние, народните представители от политическа партия ГЕРБ, областното ръководство на политическа партия ГЕРБ, общинските ръководства на ГЕРБ в общините от София област, кметовете на общини в Софийска област, издигнати от ГЕРБ, изразяваме своята категорична и пълна подкрепа за Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: – народен представител от ГЕРБ– Хасково, председател на комисията по енергетика в 44-то Народно събрание и областен координатор на ГЕРБ - Хасково.

Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: се ползва с доверието и получава висока оценка от всички свои колеги в ГЕРБ, а в качеството си на областен координатор на партията показа, че голяма част от хасковска област също подкрепя приоритетите в националната и регионалната политика на най – голямата дясна партия в България.

Категорично заставаме зад нашия колега и народен представител Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:. Ценим високо неговата морална постъпка, но изразяваме несъгласието си манипулативни внушения от страна на БСП да стават повод, един доказано честен и почтен човек да им става заложник. За нас е непочтено, че един добър и достоен човек, бе принуден да се оттегли от политиката чрез клевети и конспирации.

Затова го призоваваме да преосмисли решението си, като остане в ГЕРБ, за да продъжи активнта си работа в интерес на българските граждани.

Призоваваме ръководството на ПП ГЕРБ да не приема оставката на Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:!

Областно ръководство на ПП ГЕРБ Бургас също изпрати декларация за подкрепа до медиите.

Ние, от Областната структура на ПП ГЕРБ Бургас, заявяваме своята категорична подкрепа и заставаме зад Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: – уважаван колега и достоен човек.

Подаването на оставка е високо морален акт, но ние считаме, че тя не трябва да бъде приета, защото:
Споделяме мнението, че Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: е доказан експерт и вярваме, че Народното събрание и ПП ГЕРБ ще изгубят в негово лице стойностен професионалист и политик. Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: е доказал както в парламента, така и в изпълнителната власт, че работи за развитието на България.

От ГЕРБ - област Бургас споделяме демократичните ценности и се разграничаваме от всички порочни практики на очерняне на опоненти чрез внушения, клевети и политически интриги.

ПП ГЕРБ-Перник застават твърдо зад Делян Добрев

„Уважаваме Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: като политик и твърдо заставаме зад позицията, че ръководството на ПП ГЕРБ не трябва да приемa неговата оставка. Той е един израснал политик. Той е част от нас и не заслужава, нито да бъде оклеветен, нито да бъде по този начин публично предизвикан“. Това заяви областният координатор на ПП ГЕРБ-Перник и кмет на Общината д-р Вяра Церовска на извънредна пресконференция на областното ръководство на политическата сила в Перник по повод оставката на Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: от всички позиции, които заема. Тя беше категорична, че Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: има право да реагира по този начин и да бъде обиден.

„Уважавам неговата позиция и я приемем. Това е една мъжка, отговорна и достойна позиция на един сериозен и отговорен политик“, сподели д-р Церовска. Тя припомни, че Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: беше народен представител от област Перник в 42-то Народно събрание.

„Той е този, който работи неуморно за това да я има националната програма за саниране на многофамилни жилищни сгради. Когато в Перник всички останали политически партии се обявиха против нея, именно Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: беше част от нашия екип и в срещи с хората обясни за ползите от националната Програма. Работи с всичките кметове, направи срещи с много перничани и всички те го познават във време, в което правителството на Орешарски нанесе огромни финансови загуби за България и ни върна много години назад в развитието“, категорично заяви областният координатор на ГЕРБ-Перник. Тя призова гражданите да не си затварят очите пред промяната в облика на Община Хасково в последните години.

„Само за две години Да направиш, заедно със своя екип, да привлечеш толкова много инвестиции, е нещо невероятно. Всички помним с какви скандали си тръгна предишния кмет на Община Хасково. Днес няма град, в който да има друго управление, освен управлението на ГЕРБ. Нека да съдим хората по делата. Това е принцип, който за мен е основополагащ, защото трябва да бъдеш почтен с хората, които са те избрали, но и с хората, които са те подкрепили, с тези, с които работиш“, заключи д-р Церовска.

Кметовете на общини от Русенска област, издигнати от ГЕРБ, изразяват своята пълна подкрепа за народния представител и областен координатор на ГЕРБ – Хасково Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:!

Г-н Добрев е достоен мъж, личност, доказала се през годините в професионален план и в политиката с изграждането и укрепването структурата на партията в Хасковска област.

Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: оказа пълна подкрепа на местната власт в качеството си на министър за подготовката и осъществяването на редица проекти, особено в областта на енергийната ефективност, привличането на нови чуждестранни инвеститори, насърчаване на малкия и средния бизнес в реализацията на редица планове за модернизация на производството. Особено високо ценим насоките, които бяха предоставени от неговия екип като министър и сега – като председател на комисията по енергетика в Народното събрание, по отношение подобряване на бизнессредата в региона и мерките за облекчаване административното обслужване на търговските дружества. Благодарение политиката в сферата на енергетиката на правителството на Бойко Борисов в Русенска област е изградена важна част от мрежата газови интерконектори между балканските държави и Европейския съюз.

Категорично осъждаме умишленото компроментиране от страна на т. нар. опозиция на този заслужил признанието на хиляди българи с осъществяването на националната програма за енергийна ефективност мъж.

Търсенето на евтини сензации и вкарването в измислени корупционни схеми е отвратителен похват за преследване на политически опоненти, а в случая виждаме и разчистване на лични сметки. Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: е жертва именно на такъв подход от хората, които нежелят в законодателния орган да присъстват млади и успели експерти. Ако той се оттегли от политиката сега, държавата ще бъде лишена от работата на един млад експерт и държавник, която той върши с отговорност, чест и професионализъм.

Изразявайки своята съпричастност и единна гражданска позиция, настояваме Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: да остане в Народното събрание и разчитаме, че ще бъде потърсена отговорност, вкл. и наказателна, от хората в основата на този скандал, включително и от загубилия подкрепата на ГЕРБ и голяма част от избирателите кмет на Община Хасково.

Кметове на общини от Русенска област, издигнати от ГЕРБ:

Валентин Панайотов – кмет на Община Борово
Валентин Атанасов – кмет на Община Сливо поле
Георги Миланов – кмет на Община Иваново
Димитър Славов – кмет на Община Бяла
Пламен Стоилов – кмет на Община Русе
Петър Петров – кмет на Община Ценово

Областен координатор на ПП ГЕРБ и кмет на Варна Иван Портних
, народните представители от ПП ГЕРБ в 3 МИР-Варна, общинските съветници от ПП ГЕРБ-Варна
, районните кметове от ПП ГЕРБ-Варна, членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ-Варна призовават ръководството на ПП ГЕРБ да не приема оставката на Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:.

Уважаваме неговия морален акт, който напълно съответства на принципите на един достоен човек и професионалист, но считаме за недопустимо да се оттегли заради клевети и безпочвени лъжи.

Политическите интриги и спекулации от страна на опозицията целят изкуствено да създадат в редиците на ГЕРБ вътрешно напрежение и противопоставяне, каквото не подхожда на демократичното ни общество.

Доверието в политиката се печели не с агресия и компромати, а с компетентност, коректност и отговорност – качества, на които Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: е безспорен носител. Именно затова се ползва с нашето доверие.

Убедени сме, че ще изчисти в съда несправедливо очерненото си име и ще защити ценностите и принципите, които утвърдиха ГЕРБ като най-голямата и системна партия в България.

Областната организация на ГЕРБ Пазарджик подкрепя Делян Добрев

„Областната организация на ГЕРБ Пазарджик застава зад Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: с ясното съзнание ,че е един от нас, достоен човек и двигател на едни от най-важните реформи в страната“, заяви на пресконференция днес областният координатор на ПП ГЕРБ Пазарджик Найден Шопов. Шопов призова кметът на Хасково Добри Беливанов да подаде оставка. На пресконференцията присъстваха народните представители Десислава Тодорова, Димитър Гечев и Даниела Малешкова.

„От оставката на Делян ще загуби не само ГЕРБ, но и България, защото той е сред инициаторите за провеждане на реформата за намаляване на административната тежест и на програмата за саниране на многофамилни жилищни блокове“, заяви Димитър Гечев.

Неговата позиция бе подкрепена и от Десислава Тодорова. Тя изтъкна, че кметът на Хасково Беливанов е дезертирал от ГЕРБ и трябва да поеме отговорността си за неизпълнените предизборни обещания.

Даниела Малешкова призова ръководството на ГЕРБ да не приема оставката на Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:, а кметът на Хасково да застане пред своите избиратели и да поиска отново, ако има смелост, тяхното одобрение. Официалната позиция на областната организация на ГЕРБ се подкрепя от всички кметове на ГЕРБ в област Пазарджик, председателите на общински съвети, общинските съветници, ръководителите на дванайсетте общински организации в региона и от редовите членове на партията, съобщи още Найден Шопов.

Декларация от ПП ГЕРБ - Сливен

Областната структура на ПП ГЕРБ в Сливен, която включва четири общински организации, и чийто кметове са избрани от ГЕРБ, заявява категоричната си подкрепа за продължаване развитието на Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: в българската политика. Настояваме и за отстояването на принципност, и честност в политическия живот в България. За съжаление, българската политическа действителност не оставя много време в нея да работят личности, чиято житейска философия и ценност, почиват на принципи, в полза на обществения интерес. Затова е и недоволството на българското общество от политически елит, при това справедливо. Хора като Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: - образовани, почтени, доказали се в професионалното си развитие, интелигентни и работещи в полза на обществото, са малко, затова трябва да се пазят. И ако това е разбиране и от останалите политически сили, всяка от тях ще пази тези личности, дори и да са от политическия опонент.

Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: е един от тях. И всички негови действия, и през мандата му като министър в Кабинета Борисов – 1, и като депутат, доказаха, че националният интерес, и интересът на хората са над всичко. БСП, за съжаление обаче, както обикновено, използват елементарния принцип „да отстреляме най – силните личности в нашия враг“ и реализират сценарии от манипулации точно за такива личности като Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:. Основават се на извадени от контекста правоотношения в една община, които в крайна сметка законът решава какви трябва да са. И ако Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: не беше такъв принципен човек и политик от ново поколение, нямаше да се противопостави на такъв сценарии. Ако такива хора не се съхраняват, за да продължат развитието си в политиката, ние не можем да очакваме, че политическата действителност ще се промени.

Областната структура на ГЕРБ в Сливен благодари на Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: за подкрепата, която е получавала от него в мандата му като министър в Кабинета Борисов – 1 и като депутат. Изразяваме благодарност и по отношение на енергетиката, за срещите с бизнеса, както и за осигуряване на подкрепа за различни събития проведени в Сливен. Оказваме пълна подкрепа на неговия принцип и начин на работа, както и категоричното си желание да продължи своето развитие в политиката. Настояваме да преосмисли решението си за подаване на оставка, и да остане в парламента в интерес на обществото. Надяваме се, че нашето мнение ще бъде взето предвид, а не да се поддаваме на сценариите на политическия ни опонент - БСП, който е най – добър само в това.

ПП ГЕРБ в Пловдив и областта с подкрепа за Делян Добрев

Народните представители от ПП ГЕРБ от Пловдив-град и Пловдив-област призоваха ръководството на партията да не приема оставката на Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:.

„Ние сме тук, за да изкажем подкрепа към колегата, професионалиста, експерта и ръководителя Делян Добрев”, заявиха на пресконференция депутатите Спас Гърневски, инж. Атанас Ташков и Запрян Янков.

„По време на изборите през 2015 г. с областен ръководител на ГЕРБ в Хасково Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: с големи усилия, труд и с подкрепата на цялата структура и гражданите успяхме да спечелим изборите след управлението на един кмет няколко мандата”, подчерта инж. Атанас Ташков. Според него атаките на опозицията идват именно заради тази категорична победа на ГЕРБ в общината. „Опозицията усеща, че по нормален начин не може да направи пробив там и атакува с популистки методи”, допълни инж. Атанас Ташков.

Задочно своята подкрепа за Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: изрази и председателят на Парламентарната комисия по бюджет и финанси Менда Стоянова. „Работила съм с него и категорично мога да заявя, че със своята експертиза и потенциал той е ценен не само за ГЕРБ. Не може тези млади и талантливи хора да бъдат отстранявани по популистки причини” – мнението на Менда Стоянова.

На пресконференцията депутатите призоваха издигнатия от партията кмет Добри Беливанов да постъпи честно и да подаде оставка след като политическата подкрепа за него е изчерпана.

„От първия ден на това Народно събрание, особено след съставяне на правителството, срещу управляващото мнозинство се води активна битка с цел разделение, разцепление, скандали в парламента, подменяне на темите и фалшивите новини като основна цел е дестабилизацията”, заяви народният представител Спас Гърневски. Той подчерта, че познава Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: само от шест месеца, но оценката му за него е много висока. „Скоро със сериозен дебат минаха поправки в Закона за енергетика. Със своята експертиза Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: успя да убеди залата в правотата на предложенията си. Не случайно законът мина с голямо мнозинство. Той е председател на Парламентарната комисия по енергетика и като имате предвид, че интересите на БСП в енергетика от край време са много сериозни, една от посоките на атаките идва по този план”, допълни Спас Гърневски. Той посъветва Елена Йойнчева и БСП преди да започнат такива гнусни и неадекватни атаки да проверят своите си общини, където има червени кметове.

От името на народните представители от ПП ГЕРБ от Пловдив-област Запрян Янков апелира ръководството да не приема оставката на Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:. „Той е един изключителен професионалист и човек, който в своята сфера има много знания и познания. Резултатите, които е постигнал със структурата на ГЕРБ в Хасково - да разчупи едно статукво на управление на 4 мандата на бившия кмет, е достатъчно показателно с какъв хъс работи. Неговата постъпка за сетен път доказва, че членовете и народните представители в ГЕРБ показват своя морал и достойнство, когато някой се опитва да опетни името на партията”, подчерта още депутатът Запрян Янков.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
2915 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
ФЖСДЖ

2017.10.03 | 09:55

7
С ТОВА МАФИОТСКО ГЕРБЕРАСТКО ЕДИНСТВО БКП РЯПА ДА ЯДЕ. ГЕРБ - ГРАЖДАНСКО ЕДИНЕНИЕ НА РОДНИНИ И БАНДИТИ. ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО ГЕРБЕРАСТИТЕ СА ИЗРАЗИЛИ ПОДКРЕПАТА СИ С ВИКОВЕ "ПУТКРЕПА, ПУТКРЕПА, ПУТКРЕПА".
н

2017.10.02 | 18:33

6
по крадливо племе от герб няма - крадът повече от "комунистите"
мафиотската групировка

2017.10.02 | 18:33

5
ГРОБ се разпада.
(гост)

2017.10.02 | 10:39

4
качествени хора трябва на Бг, а не крадци, няма червено, зелено, лилаво, синьо, тъмно синьо. писна ни да четем само за герб и бсп. нима пишещите, които са против партия герб, са за бкп, младите не са били родени по времето на социализма, а явно те платени от разни партии пишат нещ

2017.10.02 | 10:30

3
клоунадата е пълна

2017.10.02 | 10:30

2
гей ГЕРБераски лекета

2017.10.02 | 10:30

1
Защо си го защитавате и хвърляте сили и енергия по този мошеник? Толкова ли е нужен на партията? На следващите избори и 2% няма да получим....

Добави коментар

Водещи новини