13 - годишен с комоцио след зверски побой

  • 19 януари 2012 09:33

  • 5104
  • 3
13 - годишен с комоцио след зверски побой
©

13-годишно момче от Бобов дол е в болница с комоцио, след като е било бито на спортна площадка, съобщава “Струма”. Инцидентът станал в неделя около 17.30 часа.

Тихомир Манчев от Бобов дол отишъл с двама приятели да потренират. Към тях се отправил осмокласникът Васил Петров и ги попитал правят ли група, за да го бият, след като са дошли да играят на лоста пред блока му. Децата не отвърнали на заядливия тон на баткото и продължили да играят. През това време Васил се обадил на 23-годишния си брат Ивайло, който дошъл и се нахвърлил върху едно от момчетата, след което налетял и на Тихомир. Започнал да налага с юмруци седмокласника. От ударите на момчето му прилошало, започнало да му се повдига.

С помощта на приятните си то се прибрало вкъщи и разказало на родителите си за инцидента. Те го завели в Спешен център - Бобов дол, където след преглед се установило, че момчето има комоцио, и в понеделник то е закарано за лечение в болница в Дупница.

По-късно бащата Петър Манчев разказва: “В понеделник бях извикан в полицията заедно със сина ми. Той беше разпитван пред мен от инспектора в Детска педагогическа стая Димитров. Пет часа и аз и детето ми, което беше с комоцио, чакахме полицаите да ни пуснат. Разбрах, че Ивайло Петров и брат му Васил изобщо не са викани да дават показания. Имам съмнения, че случаят може да бъде потулен.

Вуйната на Васил и Ивайло Петрови работи в Паспортна служба към полицията в Бобов дол, а майка им Венета Петрова е служителка в общината. Изчаквам синът ми да излезе от болница и ще подам жалба до прокуратурата в Дупница. Разбрах, че Ивайло Петров има няколко висящи дела, а в момента е с условна присъда”.

От ОДП - Кюстендил излизат със съвсем различна версия. Имало е хулиганска проява на спортна площадка в Бобов дол, след която е задържан 19-годишният Денислав Иванов. При боя между големите и малките деца е пострадала и 15-годишна ученичка, която се намесила да разтърве биещите се. Твърдението на бащата на Тихомир Манчев е некоректно, категорични са полицаите. Любопитното е, че задържаният Денислав е братовчед на битото момче, който се намесил да го спаси от юмруците на нападателя.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
5104 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
mitko

2013.06.04 | 23:31

3
abe hora vie o6te li ne ste razbrali 4e ot policiata pomo6t i za6tita nqma da namerite, po dobre e da si re6ite problemite sami, az otdavna sam sprql da tarsq pomo6t ot policiata i mi e po dobre
kimbo

2013.06.04 | 23:31

2
emi kato misli6 4e 6e potylat slu4eia zemi edna trabica i im otvori glavite na nego i na brat mu a ako doide tatko da gi spasiava nego go natro6i zverski i gotovo V Bg taka se opravat ne6tatat!

2012.01.20 | 06:13

1
До 30 % намаление от www.sportnamedicina.com Професионални ортези, протектори и облекло за спортисти. За всички хора, които ценят тялото си

Добави коментар

Водещи новини