Съпругът убил данъчната във Враца: Няма да си го простя!

  • 17 януари 2012 06:17

  • 3910
  • 0
Съпругът убил данъчната във Враца: Няма да си го простя!
©

Обвиненият за убийството на съпругата си Пламен Джорлев сам поиска да го оставят в ареста. "Не съм сигурен за живота си, ако съм на свобода. Съжалявам много за това, което стана, никога няма да си го простя", каза той във Врачанския окръжен съд и се разплака.

Дореми Джорлева изчезна на 5 януари. Седмица по-късно полицията и следствието разобличиха мъжа й. Той сам заведе криминалистите на 18 км от Враца, където захвърлил трупа й. Джорлев сам поиска да разкаже какво е станало, но от вълнение думите му трудно се разбираха. Стана ясно, че между съпрузите имало голям скандал преди убийството.

"Дореми ми каза, че моите родители не са истински и че тя е по-близка с тях. Поиска да се разделим. Това ме разстрои изключително. Скарахме се, аз й посегнах и повече почти не помня", хлипаше пред съда Джорлев. Според обвинението той е действал с ясно съзнание и хладнокръвие както по време на убийството на жена си, така и след това.

Въпреки старателните му опити да прикрие престъплението разследването разкрило, че е бил поне два пъти на мястото, където е изхвърлен трупът.

Последвайте канала на

Novini.bg
3910 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини