Обраха футболна легенда, докато спи

  • 10 август 2017 19:30

  • 12826
  • 2
Обраха футболна легенда, докато спи
© Булфото (архив)

Крадец е влязъл в къщата в Свети Влас на футболната легенда Николай Илиев. Обирът станал на 26 юли, докато всички в къщата спели следобеден сън. Крадецът взел чантата с документи на Николай Илиев, пари, както и портмонетата на дъщерите му.

Това ще продължава да се случва, ако в България не се приети спешни закони за хората, които крадат безнаказано, каза пред Нова телевизия Николай Илиев.

Най-много се притеснявам не от това, че са влезли и са ни обрали, а от това, че са влезли в пространството на внуците ми, каза той.

Въоръжен влезе в дома на възрастна жена, тя го изгони

По думите му това се случва, защото крадците остават безнаказани и срещу бандитите не се взимат мерки. Те плащат 500-1000 лева и излизат на свобода, допълни Илиев.

Крадецът, обрал Николай Илиев и семейството му, е заловен седмица след обира. Той се казва Александър Тошков, от София, осъждан е многократно за други кражби и дори е изтърпявал фиктивно наказание лишаване от свобода, съобщи говорителят на ОП- Бургас Красимира Кателиева.

Крадецът вече е на свобода срещу подписка.

Наблюдаващият прокурор е преценил да вземе тази мярка за неотклонение, за да може да събере допълнителни доказателства в подкрепа на обвинението и такива наистина са събрани. Крадецът е направил самопризнания пред съдия, съобщи Красимира Кателиева.

Заподозреният разказал, че с част от парите си купил кола и я продал. Затова вече има обвинение и за пране на пари. Мъжът, обрал Илиев, ще влезе в затвора поне за 10 месеца, тъй като има условна присъда, отново за кражба.

Само от началото на годината в цялата страна МВР е регистрирало 4284 домови кражби. 1/6 от тях са по морето.

Константин Тодоров
12826 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
бойко педала

2017.11.01 | 15:05

2
И богатите също плачат

2017.11.01 | 15:05

1
Многократно осъждан...обаче с условна присъда ееееххх българиоооооооооо кога най после ще се събудиш.................. или станеш циганска! Поне едно от двете...............че в това положение на ПОЛУУМРЯЛА ЛИСИЦА....

Добави коментар

Водещи новини