17-годишен е с опасност за живота след катастрофа на пътя Балчик-Добрич

  • 10 август 2017 12:21

  • 4633
  • 1
17-годишен е с опасност за живота след катастрофа на пътя Балчик-Добрич
©

На 10 август, около 02:45 часа е получено съобщение за катастрофа по пътя от град Балчик в посока град Добрич, на около 1 км. преди с. Приморци, съобщиха от ОДМВР-Добрич.

На място е установено, че лек автомобил "Фолксваген” с добричка регистрация, управляван от П. Т. (18 г.), навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска челно в насрещно движещия се автомобил "Фолксваген" с добричка регистрация.

От извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че водачът на другия автомобил Д.Ю. (18 г.) от град Добрич е неправоспособен.

Вследствие на инцидента са пострадали водачите на МПС П. Т., който е с фрактура на ляво бедро, Д. Ю. с фрактура на дясна предмишница и прешлени. Пострадали са и Й. Д. (17 г.), с мозъчно сътресение, Д. Д. (17 г.) е с мозъчно черепна травма, с опасност за живота, и двамата пътници са се возели в управлявания от неправоспособния водач лек автомобил "Фолксваген".

На двамата водачи са взети кръвни проби за изследване за употреба на алкохол.

По случая е образувано досъдебно произовдство.

Последвайте канала на

Весела Найденова
4633 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Гостинин

2017.08.11 | 11:23

1
Майка ви шейба калпави шофиори, умирайте по-бързо, по пътищата няма място за вас.Избихте сума ти невинни хора. Ало, полицията и КАТ, обикаляйте повече по пътищата, стига сте дремали и сърбали кафета по патрулките.

Добави коментар

Водещи новини