Задържаха 41-годишен мъж, буйствал в полицията в Кърджали

  • 03 юли 2017 10:12

  • 3664
  • 0
Задържаха 41-годишен мъж, буйствал в полицията в Кърджали
© Gettyimages

По искане на Районна прокуратура-Кърджали съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Метин Ю., на 41 г.

Мъжът е привлечен като обвиняем за това, че унищожил чужда недвижима вещ – стъкло на прозорец в приемна на РУ на МВР – Кърджали, престъпление по чл. 216, ал.1 Наказателния кодекс и за това, че извършил непристойни действия – отправил непристойни думи към полицейски служители, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието е съпроводено със съпротива срещу орган на властта – полицейски служители, изпълняващи задължения по опазване на обществения ред и представлява опасен рецидив.

До момента е установено, че на 28 юни 2017 г. обвиняемият Метин Ю. бил приведен в сградата на РУ на МВР – Кърджали, поради възникнал конфликт с негов приятел. Той е счупил стъклото на приемната на полицейското управление и отправил непристойни думи към полицейски служители.

Метин Ю. е осъждан 11 пъти, предимно за извършени кражби, като е излязъл от затвора през април 2017 г., след като изтърпял десетмесечна присъда „лишаване от свобода“.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3664 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини