Сводник преби жестоко 25-годишна в Равда, тя е с опасност за живота

  • 30 юни 2017 19:18

  • 53605
  • 2
Сводник преби жестоко 25-годишна в Равда, тя е с опасност за живота
©

Истински екшън се е разиграл при ареста на 39-годишния И. Т. от Харманли, който е заподозрян за жесток побой на млада жена в Равда. Мъжът е криминално проявен и обсъждан. Има данни, че се е занимавал със сводничество.

25-годишната жена е с опасност за живота. В момента е в медикаментозна кома.

На 29.06.т.г. около 07.00 ч. в Пето Районно управление - Бургас е получено съобщение за жена, която много трудно движейки се, във видимо неадекватно състояние, със следи от побой, дошла на регистратурата на УМБАЛ - Бургас. Установено е, че това е 25 годишната М.С. от Плевен, която е насочена към "Шокова зала", където й е извършена спешна операция и приведена в отделение "Реанимация", с опасност за живота, съобщават от ОД на МВР-Бургас.

Незабавно е сформиран екип от служители на отдел "Криминална полиция" при ОДМВР - Бургас и Пето Районно управление – Бургас, които констатирали, че извършител на побоя над жената е криминално проявения и осъждан И.Т., 39-годишен от Харманли. Установено е, че И.Т. и М.С. влезли заедно в България на 15.06.т.г. от Холандия, като се насочили към Харманли. За периода 18.06.т.г. до 25.06.т.г. пребивавали в къща за гости в с. Равда, а впоследствие се установили в хотелски комплекс в Китен. В резултат на действията на служители от отдел "Криминална полиция" при ОДМВР – Бургас, Специализираните полицейски сили и Пето Районно управление – Бургас със съдействието на служители от Четвърто Районно управление - Бургас, Районно управление - Несебър, Районно управление - Созопол, Районно управление - Приморско и Районно управление – Царево, И.Т. е задържан в Китен, като по време на задържането мъжът направил опит да избяга, скачайки през терасата на хотелската стая, разположена на втория етаж. Това наложило довеждането му в УМБАЛ - Бургас, където са констатирани счупвания на два прешлена.

И.Т. направил пълни самопризнания за извършения побой, като обяснил, че в продължение на няколко дни системно пребивал М.С. На 29.06.т. г. след поредното посегателство лично я докарал и оставил пред бургаската болница, където пострадалата потърсила медицинска помощ. Извършени са множество действия по разследването (разпити на свидетели, претърсване и изземване и оглед на местопроизшествие), осъществени от служители на Пето Районно управление – Бургас, Районно управление - Несебър и Районно управление – Приморско.

Точните причини за противоправното поведение на И.Т. са в процес на изясняване. Повдигнато му е обвинение за опит за убийство, като И.П. е задържан за срок от 72 часа с прокурорско постановление.

Работата по случая продължава.

Мая Йорданова
53605 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
abambi

2017.07.03 | 11:08

2
Хаха,отново побой.Зачестиха побоите от неконтролируеми наркомани.Не бяха ли по-опасни животните за вас бе?Ама тях избивате.Хахаха

2017.07.03 | 11:08

1
Ко ни занимавате постоянно с цигани майкави дайбъ!

Добави коментар

Водещи новини