Бившата тъща на Стефан Станев: Потресена съм, искам възмездие

  • 29 юни 2017 10:19

  • 40656
  • 6
Бившата тъща на Стефан Станев: Потресена съм, искам възмездие
© Булфото

Всички сме потресени. Опитваме се малко да се отърсим от случилото се. Това каза пред Novini.bg Красимира Манчева, майка на бившата съпруга на Стефан Станев, арестуван за жестокото убийство на студентката Виола Николова.

На младата жена са нанесени множество удари с метален стик и ножове. Причината за престъплението е, че Станев подозирал приятелката си в изневяра. Вчера Софийският градски съд го остави в ареста.

Преди да се запознае с Виола, Стефан имал брак с дъщерята на Красимира Манчева – Благовеста, от която има дете. Манчева разкри, че той тормозел и по-малката й дъщеря Станислава. Изпращал й съобщения със сексуален подтекст, както и със заплахи за убийство. При други пък плашел да избие цялата фамилия. Срещу него Благовеста подала два сигнала в полицията, сестра й един и майката един, сочи справката на силовото ведомство. Полицаите викали Стефан и му издавали предупредителни протоколи. Той пък се оправдавал, че бил афектиран заради провалени срещи с дъщеричката си, затова плашел бившата си жена.

Всички преписки са в полицията, всички институции знаят. Аз очаквам да има някаква реакция от тях. Не искам да правя никаква сензация от това. Единственото, което очаквам, е да има възмездие за този човек, заяви още пред Novini.bg Красимира Манчева.

Много ми е трудно да говоря за този човек. Цялото ми семейство събра достатъчно страх и ужас през годините назад. Искам властите да си свършат работата, искам този човек да си получи заслуженото, подчерта бившата тъща на Стефан Станев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
40656 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
(гост)

2017.06.30 | 13:16

5
Монета има две страни. Много точно гост е написал - Ако е виновен-да мре в затвора! Всеки си защитава чедото, а аз пък ще кажа, че сегашните млади момичета ходят на поразия, най-вече за пари. А твоята дъщеря знае ли се дали аджаба не е била с някой чичко, а и защо не намери приятел
Пламен

2017.06.30 | 13:16

6
И да е ходила,това ли е начина? Забрави ли какви есемеси е пращал на балдъзата си... придържам се към тезата си
Ако е виновен-да мре в затвора!

2017.06.30 | 10:07

4
Да мре в затвора!
Пламен

2017.06.30 | 10:07

3
Има ли една причина за да живее този човек?Органите му да заминават по предназначение..

2017.06.30 | 10:07

2
Скопете го като нерез и работата ще се оправи!

2017.06.29 | 17:35

1
Бездействието на държавата във сигурността на гражданите ражда подобни като този.Няма защита,няма правосъдие,липсва каквато и да е перспектива това да се промени....и ето резултата!Такива като този са насърчени да бъдат престъпници.

Добави коментар

Водещи новини