Един от собствениците във фирмата, в която стана убийство, дарил дяловете си на друг (обновена+снимк

  • 18 май 2017 14:13

  • 89912
  • 3
Един от собствениците във фирмата, в която стана убийство, дарил дяловете си на друг (обновена+снимк
© Novini.bg

Само преди дни един от собствениците на фирмата, чийто служител уби двама от шефовете си, е прехвърлил безвъзмездно 25% от дяловете си на друг. Това става ясно от справка в търговския регистър за Пейсол ООД, с търговско наименование ALDIS.

Според информацията руската гражданка Елена Илюхина е дарила всичките си дялове на украинеца Дмитро Куропаткин. Сделката е извършена на 16 май. Освен Елена Илюхина и Дмитро Куропаткин, останалите съдружници във фирмата са: Александр Григориевич Клещев и Олга Смирнова. Всички са с еднакъв брой дялове - 25%. След даряването на дяловете Куропаткин вече е с 50%.

На официалната страница на фирмата във фейсбук пише, че Пейсол ООД (ALDIS) е българска инвестиционна компания, която инвестира в строителството на жилищни сгради и комплекси от затворен тип.

Запознати разказаха, че ALDIS се е нанесла в офиса в кв. "Витоша" есента миналата година. В района те са строяли жилищна сграда, на около 500 м., като вероятно затова са наели офис тук. Мястото обаче е било облепено с фолио и брандирано. Офисът е бил част от кафе Атлас, което пък затворило за около седмица. На вратата има табела, на която пише, че кафето няма да работи до 19 май.

Източници на Novini.bg потвърдиха, че ADIS са имали разрешение за строеж на жилищна сграда в район "Витоша", местност Манастриски ливади - Запад. Разрешението е получено през април 2015 г.

Напоследък строежът вървял бавно. В района се коментира, че причина за това е, че не се плаща на подизпълнителите. Това навежда на мисълта, че неуредените сметки са основният мотив за двойното убийство.

Снимка Novini.bg

Последвайте канала на

Novini.bg
89912 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.05.30 | 13:02

3
Изписаха се един тон глупости а накрая се оказа че руската мафия си разчиства сметките ?
нещо не си в час

2017.05.21 | 15:35

1
украйнска е мафията пич.

2017.05.21 | 15:35

2
Вън руската мафия от България! И техните покровители руските агенти Радев, Нинова и Борисов! България не прилича на страна от ЕС, а на кочината Русия!

Добави коментар

Водещи новини