Братът на Къдравия: Заплашиха ме с убийство

  • 09 януари 2012 08:41

  • 5282
  • 0
Братът на Къдравия: Заплашиха ме с убийство
©

Получих заплаха за убийство в центъра на София. Това разказа пред ТВ7 братът на задържания за организиране на няколко убийства Любомир Илиев – Къдравия Янко.

Първоначално помислих, че са полицаи и си извадих личната карта. Те обаче се обърнаха и си тръгнаха. Не искам да коментирам Христо Върбанов Ицо Папата, подали сме няколко жалби до главния прокурор и ГДБОП. Казаха, че ако продължа да говоря това ще ми бъде последния разговор в живота. Брат ми няма никаква намеса в случая с поръчителството на убийства. На въпрос обаче дали Върбанов стои зад организираната постановка, Янко Илиев категорично отказа да потвърди тази информация. Не съм чувал името на прокурора Олег Янев, за когото се твърди, че е в списъка за ликвидиране на т.нар. цигански „Килъри“.

По отношение на откритите 200 000 лв в касата на Любомир Илиев, неговият брат предположи че това са оборотни средства. На въпрос обаче как са постигнали това изумително богатство, за да вдигнат огромните си палати в Костинброд, Янко Илиев отговори че е работил от 14 – годишен като общ работник в строителството и така фамилията му е започнала частния си бизнес.

Последвайте канала на

Novini.bg
5282 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини