Кости открити край Струма. Проверяват дали са човешки

  • 07 януари 2012 12:13

  • 1747
  • 1
Кости открити край Струма. Проверяват дали са човешки
©

Кости са намерени в местност край река Струма до Благоевград, пише в. Стандарт.

Специалистите ще проверяват дали останките са човешки, ще се направи ДНК експертиза, защото може да са на изчезналия преди почти 6 г. Кирил Павлов, казаха от благоевградската полиция. По онова време известен автокрадец от Благоевград по прякор Айдучето беше обявен за издирване. През юли м.г. от водоем край река Бистрица беше изваден лек автомобил "Мицубиши", който се каза, че е на Павлов. На задната седалка беше открито само якето му. В петък между 13,30 и 15 ч. край въпросния водоем беше проведен следствен експеримент.

Това стана в присъствието на доведения от затвора Николай Калаузки, който беше осъден на 20 години за убийството на 44-годишния животновъд Детелин Чимев от Благоевград. Той също изчезна през 2006 г., а няколко месеца по-късно тленните му останки бяха открити овъглени в ранчото на Калаузки.

Версията на криминалистите е, че Калаузки може да е умъртвил и Кирил Павлов, който му дължал пари. От прокуратурата отказаха коментар, уточниха само, че са извършени процесуално-следствени действия по досъдебно производство образувано от окръжна прокуратура Благоевград.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1747 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2012.01.08 | 14:31

1
На бунището има още кости, особено след Коледа, проверете и тях дали са човешки и чак тогава пишете "новини".

Добави коментар

Водещи новини