Пребиха благоевградчанка за торба храна

  • 07 януари 2012 10:54

  • 1531
  • 2
Пребиха благоевградчанка за торба храна
©

57-годишна жена била бита и ограбена в Благоевград заради торба с храна, съобщи полицията


Инцидентът станал към 18 часа снощи в Благоевград, на стълбите под езиковата гимназия. Калина К. пазарувала в хранителния магазин срещу училището, след което тръгнала да слиза по стълбите към бул. "Ал. Стамболийски". Там била нападната от неизвестен за сега мъж, който я блъснал по стълбите, изритал я няколко пъти, за да пусне торбата с хранителни продукти. След като й я отнел със сила, неизвестният нападател, облечен с червено яке избягал. При падането по стълбите Калина е счупила китката на дясната си ръка. Пострадалата е и с кръвонасядания по лицето, получени от ритниците на нападателя.

Пострадалата е настанена за лечение в отделението по травматология на МБАЛ - Благоевград. Работата по нападението заради една торба с хранителни продукти продължава.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1531 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
plamenp59

2012.02.01 | 21:49

2
Сега ще почне едно плюене тук по правителството .Че какво е виновен водача на народа и месията ни ББ за тези битовизми както обича да казва.А и всичко ще се оправи като са готови магистралите и пътищата.Други приоритети няма .Потърпете още малко.Който оцелее , оцелее.Ще се кефи като ходи на море и кара на зигзаг между цистерните на Шеврон.А и кой я знае тази госпожа.Не и е чиста работата .Цяла торба храна.Я пратете НАП да я провери.Все нещо ще излезе гнило при нея.Човека хляб нямал тя цяла торба.Един герберАст вчера беше писал тук."Браво,браво ,браво".Друг пък"така,така,така."Харесват ми и това е.

2012.02.01 | 21:48

1
Отново тъпо политизиране на обикновена случка от живота в България. Колкото и да е крив ББ не може да има каквато и да е вина за твоето психично състояние. Но ти нямаш вина наистина. Болестта ти е виновна. Просто потърси специализирана помощ. Нарича се ПОМОЩ защото би трябвало наистина да ти помогнат. Но лошото е ако видиш в надписа на опаковката на лекарствата два пъти буквата б. Ще решиш отново, че е конспирация на ГЕРБ и няма да си пиеш лекарствата. Така, че на теб няма кой да ти помогне освен Господ. Но е характерно за хората в твоето състояние, че са абсолютни безбожници. Всъщност на теб няма кой да ти помогне. Като стигнеш до крайности ще те въдворят на лечение принудително. Тогава ще имаш възможността да отпуснеш душата си и да спреш да се страхуваш но това ще стане чак след химическа намеса в организма ти. Сигурен съм, че нищо не си разбрал от това което ти написах, защото прекалено много пъти се появява буквата б в писанието ми. Съжалявам, не мога да пиша на гръцки. Но тази идея може да бъде твоето спасение. Иди да те лекуват в Гърция. Предполагам там, дори ако някой произнесеа ГЕРВ или ГЕРМП няма да имаш изостряне и ще си спокоен и безопасен за обществото.

Добави коментар

Водещи новини