Пияна българка сгази семейство в Италия, докато си прави селфи

  • 04 май 2017 08:44

  • 36733
  • 3
Пияна българка сгази семейство в Италия, докато си прави селфи
© Getty Images

Пияна до козирката нашенка натръшка на земята със собствения си „ФИАТ 500“ италианско семейство велосипедисти – майка, баща, дъщеря и син, пише "Монитор".

Инцидентът се е случил завчера в 18 и 10 часа в центъра на сателитния на Милано град Монца и недалеч от прочутата писта за надпревара с болидите от „Формула 1“. За радост четиримата пострадали са живи, като в реанимация се намира само жената – известна местна адвокатка, която при падането си пукнала на няколко места главата.

Според възстановената от медиите в Монца динамика на инцидента четирийсетгодишната българка с инициали Р.Р. не само че карала с несъобразена скорост по широката улица „Леко“, но и не видяла спрялото за почивка до тротоара семейство колоездачи. Направо била помела четиримата, „призимявайки“ ги на 7-8 метра разстояние. Слава Богу не се опитала да избяга, а започнала да звъни в полицията и до бърза помощ.

Дошлите след минути на мястото на произшествието полицаи направили на нашенката тест за алкохол и установили, че концентрацията му в кръвта й е 1,4 промила! Но се оказало, че вината за повалените велосипедисти не e толкова на изпитото от българката на обяд вино, а на мераците й да си прави селфита. Свидетел на инцидента разказал на катаджии, че секунди преди да блъсне семейството, Р.Р. си правила „селфита“ в движещата се кола. Полицаите прибрали телефона й и веднага установили, че в 18:09 минути, тя не само че се била фотографирала, но и изпратила веднага творбата си на приятел. За нещастие само секунди по-късно българката помела адвокатката, мъжа й и техните деца.

Свидетелството на Р.Р. за управление на МПС е било иззето веднага от ченгетата, а вчера тя е била дадена под съд за каране на автомобил в нетрезво състояние и за използване на GSM по време на шофиране. Освен глоба от над 3000 евро, според юристи нашенката може като нищо да отнесе и няколко месеца решетки условно. Освен това се очаква пострадалото семейството също да я даде под съд за нанесени телесни щети.

Последвайте канала на

Novini.bg
36733 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Елена

2017.05.22 | 17:00

3
Тия селфита трябва да бъдат забранени със закон. Госпожата сънародначка няма да коментирам - престъпна небрежност и суета.
сега да видим

2017.05.10 | 21:59

2
дали там ще и дадат условна ,както 100% щяха да се развият нещата у нас.
az

2017.05.10 | 21:59

1
Поредната пияна българска пача зад волана!

Добави коментар

Водещи новини