Подпалиха стриптийз бар в Бургас

  • 03 май 2017 08:28

  • 11783
  • 2
Подпалиха стриптийз бар в Бургас
© Getty Images

Хитов стриптийз бар пламна в центъра на Бургас. Инцидентът е станал в нощта срещу 1-ви май в популярното заведение “Peep show”, което се намира на ул. "Апостол Карамитев", пише "Монитор".

Огнената стихия е тръгнала от антрето, а пламъците бързо запълзели към вътрешността. Обгоряло е оборудването в една от залите, а в съседната е опушен таванът и е обгоряла цялата стенна облицовка. Изпепелено и по-голямата част от обзавеждането, включително и сепаретата. Пламъците са погълнали и целия арсенал от еротични атрибути на стриптийзьорките, сред които кожени белезници, камшици и еротичните им одежди.

Според разследващи палежът е умишлен. По време на инцидента в заведението не е имало никого, тъй като същата нощ барът не е работел. Охранителните камери са заснели неизвестния подпалвач. На записите са вижда как млад здравеняк, маскиран с качулка на главата притичва по улицата и влиза в откритото фоайе, водещо към входната врата на клуба. Подпалвачът носел в ръка голяма найлонова торба, вероятно пълна с бензин. След като излял течността пред входа, той драснал клечката и хукнал набегом в посока към съседната улица "Фердинандова". На метри от бара са били паркирани няколко таксита, чиито шофьори забелязали мъжа, но изобщо не разбрали какво се случва. Таксиджиите си дали сметка, че са засекли подпалвача едва когато чули сирените на пожарната. Един противопожарен автомобил с четирима огнеборци е потушил огъня.

Според разследващи, е имало реална опасност да пламне цялата сграда, в която има офиси и апартаменти. Подпалвачът е заснет поне от четири различни камери, но до момента не е ясно дали той е разпознат. Причините за палежа също не са ясни.

Една от версиите е свързана с нелоялна конкуренция или разчистване на сметки. Запознати с инцидента обаче допускат, че може да става въпрос и за банална любовна драма, като се съди по аматьорското изпълнение. "Може влюбен младеж да е подпалил бара, защото да речем, приятелката му работи там като стриптийзьорка, а той не е съгласен", коментираха съседи. Други пък развиха комичната версия, че палежът може да е поръчан от ревнива съпруга, която е хванала благоверния си в крачка с някоя от гърлите, танцуващи в бара.

Каквито и да са причините, щетите са сериозни и заведението ще остане затворено задълго.

Последвайте канала на

Novini.bg
11783 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.11.04 | 18:50

2
А къде човек ще си направи кефа тогава според теб?Аман вече от такива малоумници.

2017.11.04 | 18:48

1
ДА БЕШЕ ИЗГОРЯЛ ЦЕЛИЯ ТОЗИ СОДОМ И ГОМОР! БРАВО МОМЧЕ!

Добави коментар

Водещи новини