Калин Георгиев: Степента на терористична заплаха за България не е променена

  • 05 януари 2012 19:44

  • 3139
  • 6
Калин Георгиев: Степента на терористична заплаха за България не е променена
© Булфото

Степента на терористична заплаха за България не е променена, съобщи главният секретар на МВР Калин ГеоргиевКалин Георгиев Калин Георгиев е роден в Пловдив. Завършва руска филология в Пловдивския университет по повод публикациите в израелски сайт, че се очаква групировката "Хизбула" да извърши атентат срещу представители на еврейската общност у нас.

Калин ГеоргиевКалин Георгиев Калин Георгиев е роден в Пловдив. Завършва руска филология в Пловдивския университет допълни, че са предприети необходимите нормални действия за осигуряване на спокойствието на хората в страната. Българските служби са в постоянен контакт, както с израелските, така и с евроатлантическите си партньори и в случай на необходимост ще бъдат взети допълнителни мерки.

Междувременно от правителствената информационна служба съобщиха, че българските специални служби не разполагат с информация за подготвян терористичен акт на територията на страната.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3139 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2012.01.06 | 01:51

5
Абе кой знае, че има изобщо някаква мижава бананова република собственост на една мутра, та ще седне точно нас да напада ! Чрез заплаха най-добре се отклонява вниманието от истинските проблеми, само правителството има интерес от това !
Atanas

2012.01.06 | 04:41

6
Не сте прави по една причина. ХИСБУЛА е организация на палестинците, която някой наричат терористична, някой военна и какво ли не. Но най-важното е че е наистина огромна заплаха. Другото е че Хисбула не мисли да напада БЪЛГАРИТЕ, а евреи на територията на България, а както знаем в България евреи има доста, заради историята на двата народа. А и ако наистина МУСАД имат такава информация е доста тревожно и е редно да се обърне внимание
mitko

2012.01.05 | 23:55

4
tezi arabski ciganori za kvi se mislqt 4e 6te razdavat pravosadie v celia svqt, cigani sas cigani takiva, dano da puknat kakto pukna bin laden i kadafi
Emil

2012.01.05 | 23:32

3
Zaradi podceniavane na informacia sa se osushtesvili nai golemite teroristichni aktove po sveta do 11.09.! MOSAD ne sa koi da e imat nai teshkia boen opit s teroristichni kletki, taka che nashte da ne se praviat na shtrausi da kriat glavite v piasuka!!
De Puta Madre

2012.01.05 | 23:31

2
Е, ако се случи все-пак, ще сме силно изненадани, както всяка зима ни изненадва снега.., може би!
карлос

2012.01.05 | 23:31

1
Tи колко си заблуден....ако някога go осъзнаеш,сигурен съм че ще се простреляш лошо!

Добави коментар

Водещи новини