Пиян обра възрастна жена

  • 05 януари 2012 12:24

  • 879
  • 0
Пиян обра възрастна жена
© Булфото

Възрастна жена е била обрана в Шумен на ул. "Средна гора" вчера около 15.00ч., съобщават от полицията. 84-годишната пенсионерка обяснила, че неизвестен мъж издърпал от ръцете й торбичка, в която имало 28 лв. и други вещи.

Криминалистите изяснили, че възрастната жена посетила търговски обект. Движейки се по ул. "Средна гора" решила да седне за почивка на пластмасов стол пред магазин. При нея дошъл млад мъж, който й поискал да му даде стотинки. Впоследствие мъжът издърпал със сила долната част на торбичката и тя се скъсала. Със съдържанието на торбата побягнал. В нея имало около 28 лева, два вестника и питка.

Работещи в близост хора посочили мъжа по прякор. Това е 26-годишният Р.А. от град Шумен. По-късно мъжът излязъл от дома си на ул. "Стара планина", в него е била намерена сумата от 20 лева.

Той е задържан за срок от 24 часа. В хода на проведените мероприятия е изяснено, че непосредствено след инцидента е посетил салон за фризьорски услуги, като е оставил на работещата в него двата вестника и поискал да бъде подстриган, но жената му отказала, тъй като бил във видимо нетрезво състояние. Образувано е бързо производство.

Последвайте канала на

879 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини