Хванаха крадци на кабели

  • 04 януари 2012 14:36

  • 1002
  • 0
Хванаха крадци на кабели
© Булфото

Полицаи от Седмо районно управление заловиха гастрольори в момент на кражба на 110-метров кабел от новостроящ се строителен обект в София. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Четиримата стари познайници на полицията са задържани с полицейска мярка за 24 часа, двама от тях остават в ареста за още 72 часа с прокурорско разпореждане. Вчера следобед полицаи, които патрулирали в района на кв.„Малинова долина”, забелязали, че в новострояща се сграда се мотаят непознати.

По същото време работниците били в почивка. Това накарало униформените да извършат проверка. Когато се приближили, забелязали, че групата усърдно намотава 110-метров кабел, който подготвяла за изнасяне. Установена е самоличността на участниците в четиричленната група - К.А. на 60 години от Берковица, С.П. на 21 години от Луковит, Б.Б. на 20 години от Ловеч и Я.Н. на 24 години от Берковица.

Задържаните мъже са с криминални регистрации за извършени от тях множество кражби, показва справка в регистрите на полицията. Те са привлечени като обвиняеми, а К.А. и С.П. остават в ареста за още 72 часа, след като прокуратурата е постановила мярка „задържане под стража”. На другите двама е наложена мярка за неотклонение „подписка”.

По случая се води досъдебно производство.

Последвайте канала на

1002 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини