Битият от полицаи епилептик: Не съм дилър! Сам признах за тревата

  • 12 февруари 2017 12:30

  • 50448
  • 9
Битият от полицаи епилептик: Не съм дилър! Сам признах за тревата
© Фейсбук

"Не съм наркодилър. Не съм наркоман. Сам казах на полицаите, след като ме закараха в районното, че нося трева в слиповете. По време на обиска те не намериха нищо в мен. Цялата ситуация ще ми е обеца на ухото, защото не съм такъв човек”.

Това заяви пред вестник "Телеграф” 17-годишният Ангел Чолаков.

Ученикът от НПМГ в столицата стана известен, след като полицаи от 1-во РПУ го арестуваха в квартал "Дианабад”, а случаен гражданин засне ареста и пусна клипа в интернет.

На него се вижда как момчето вика "Татко, помогни ми”, а униформените се опитват да го вкарат в патрулката. Баща му Павел пък тича и вика "Не го удряй по главата, не го удряй по главата. Той е епилептик”.

Социалните мрежи буквално прегряха от коментари. От МВР обясниха, че младежът е носил трева в слиповете си. Ангел твърди, че сам признал за нея, като количеството било под 1 грам, което не се наказва от закона.

Семейството все още не е решило, дали да подава жалба. "Всичко се случи към 16:30 часа пред блок 1 в "Дианабад”. Тъкмо се качвахме в колата на едно от момчетата. В този момент изникна патрул, който по-късно спря. Излязоха органите на реда, след което ни се представиха и поискаха документи. Бяхме четирима. Трима излязоха, а единия от полицаите ми каза да остана вътре, при положение, че съм представил лична карта. След 1-2 минути ме накараха да изляза. Обърна се към колегата си и каза "Колега, белезници”, разказва Ангел.

Той попитал защо се налага да го арестуват, но никой не му дал отговор. Не му дали и да звънне на баща си. "Казах, че това не е правилно. След това извадиха белезниците, а аз оказах съпротива. "Бях в паника”, спомня си ученикът.

На въпроса, защо се е съпротивлявал, Ангел казва, че е било от шока. Твърди, че нито е удрял, нито е бягал от полицаите.

"В момента, в който пристигнах, видях как го удря единият от полицаите в тила, докато ръцете му са вързани с белезници отзад. Беше един едричък, около 100 кила. Казах му "Не го удряй, той е с епилепсия”, разказва бащата на момчето Павел Чолаков.

Той поискал да види дрогата, заради която задържали сина му, но полицаите му казали, че тя вече е изпушена.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
50448 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
Милия

2017.02.25 | 18:02

9
Като продава трева и оказва съпротива , компот ли да му отворят полицайте ??
Подлярът

2017.02.25 | 18:01

8
Пак някой се прави на "съвестен",скрил се,снимал и после пуснал в нета!!!!Да тъ Ябъ у мишока!!!:DDDDD
x

2017.02.25 | 18:01

7
Голяяямо браво!! Хвала на такива блюстители!! Измет са и те, измет сте и вие, дето коментирате!!! 90% от и без това ужасяващата статистика се "помпа" изкуствено от "разкриването" на такива престъпления.Пушил бил джойнт, имал бил 2 главки в слиповете - ГОЛЯЯЯЯМО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!! Спирали са ме за лична карта, забравил я бях.Докато се разправяхме 3 пъти минаха "голфове" дрифтейки, и пилейки гуми.Дори и не ги погледнаха - а утре някой от тях ще осакати или убие , не тоя с цигарата с трева.А в същото време половината от тия боклуци с униформи са част от истинската организирана престъпност. И ако Вие, драги ми сънародници, се хващате на такива "голи кукички" и не казвате нищо, значи напълно заслужавате съдбата си.
курчо

2017.02.20 | 14:37

6
НОВИНИТЕ до кога ще ни правите на маймуни.Да Ви различаваме шибаните квадратчета а.Платени маймуни долни.
мен

2017.02.20 | 14:36

5
От версията на кварталното дилърче излиза, че бил света вода ненапита. Горкото дете било задържано за някакви милиграми дрога. Защо ги няма ТВУ-тата да пращат подобни гаменчета там.
FM

2017.02.20 | 07:08

4
Мъже който са МАЖОРЕТКИ на жените си, после си го изкарват на нищо не подозиращият народ.
курчо

2017.02.13 | 15:33

3
Ало ,съвестните граждани.Що не ви е ба м.....та идиоти.Пак сте на страната на престъпниците.Трева ,кока,хапчета.Що не задържат някое нормално дете а.Признал бил.Боклук.Такова ли трябва да е подрастващото поколение.
Pe60

2017.02.13 | 11:40

2
значи само обърнете внимание на ИМАЛ ТРЕВА В СЛИПОВЕТЕ... и нека да приключим....

2017.02.13 | 07:54

1
пак ли е за; респект; ? или така дилърите си пазят територията ?

Добави коментар

Водещи новини