Цветанов: МВР участва активно в разкриването на палежи на коли

  • 28 декември 2011 17:46

  • 2129
  • 8
Цветанов: МВР участва активно в разкриването на палежи на коли
© Интернет

Това, което прави МВР, е да участва активно в разкриването на палежи на коли.

Прокуратурата е тази, която преценява дали има основание да се задържи лицето за 72 часа и след това лицето да продължи да бъде задържано. Това каза вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа пред журналисти след връчването на годишните награди „Полицай на 2011 година”.

Цветанов отказа да коментира позицията на апелативния прокурор по време на разглеждането на мярката за неотклонение на Юлиян Ковачки в Софийски апелативен съд. „Не бих искал да коментирам дейността на един прокурор, аз разглеждам прокуратурата като цяло и ние сме получили необходимата подкрепа на доказателствата, събрани в началния етап на разследването.

Никой не говори за произнасяне на присъди или внасяне на обвинителен акт, ние се нуждаем от необходимото време, за да съберем допълнителни доказателства” – посочи Цветанов. Към началния етап от разследването смятахме, че имаме необходимите доказателства – това е преценено както от прокуратурата, така и от съда на първа инстанция, за да бъде задържано лицето – каза Цветанов.

Той коментира и факта, че Радослав Стоянов, обвинен за палежи на коли в столичния квартал „Западна фабрика”, бе пуснат на свобода срещу гаранция от 700 лв. „Стоянов си е признал за палежа и там предполагам, че делото ще приключи много бързо, защото по всяка вероятност ще се върви към споразумение” – каза Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.
 

Последвайте канала на

2129 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2011.12.29 | 05:23

8
Пироман да хванеш, тва е най трудното нещо.. трябва му 1 литър бензин, 1 клечка и 5 секунди да го разлее върху колата.. как да го хванеш това.. все едно да видиш красива грамотевица да имаш времето да си извадиш апарата и да я снимаш.. немислимо.. те куките и да получат повикване, не могат да дойдат за 20-те сек дето му треат на оня келеш това е горчивата истина харесва ви или не, няма какво да го плуете човека.. А той казва, че участва активно щото го бедят, че е обратното..
ВЪЗМУТЕНИЯТ НАРОД

2011.12.29 | 04:01

7
Цветанов - много си смешен !

2011.12.29 | 04:01

6
МВР участва активно! Браво! Оставаме с впечатлението че това не е тяхна работа, но го правят от добро желание. Браво! Много е тъп тоя ЦЦ.
5-timata i 40-te Razboynici

2011.12.29 | 03:43

5
---- Прикрепено писмо (Първанов , Доган, Станишев ,Борисов и Сакскобурготски,вървете си АБВ-ПРЕСТЪПНИЦИ !!!! Що се отнася за правописните грешки,моля обърнете се към абв-преводача или към :www.Арменския POP.com) ---- Подател: евгени славков До: minister@mzh.government.bg, press@president.bg, PRIMEMINISTER@GOVERNMENT.BG Относно: Първанов , Доган, Станишев ,Борисов и Сакскобурготски,вървете си АБВ-ПРЕСТЪПНИЦИ !!!! Що се отнася за правописните грешки,моля обърнете се към абв-преводача или към :www.Арменския POP.com Дата: Сряда, 2011, Декември 28 17:43:01 ЕЕТ Здравей госпдин minister.в краткия репортаж относно залесяването на българските гори и след като сте "опозиция",поне да бяхте споменали по времето на кой бяха изсечени горите.Това бе по времето на Предшествениците на премиера,от които израстна и той.Та сега да не се прави,че е поникнал от гората,защото бе ПОГОЛОВНО ПОСЕЧЕНА от Доган.Тогава чий слуга е ???? Малко по-друг въпрос ,по разхвърления ред в които се движите ,та затова така за да бъде паралелно с вас.А именно,предложено "било" от правителството училищата да бъдат под контрола на общините !!!! Ами тогава каква работа има образователното министерство ???? Само да получава заплати и да спуска учебни програми чрез издателства ??? Или гъбите синхронизация в ерата на НЕТА и високите технологии. На същия принцип държавата Абдикира и от болниците,като ги направи общински.Това-вашето правителство се опита да сложи и рака на образованието,културата,БАН,а даже се обсъждаше и спешна помощ да стане в частния сектор. ТАКА ЛИ СЕ ЗАПАЛВА ДЕФИЦИТ БЕ РАЗБОЙНИЦИ ?????! Така ли сега Борисов непрекъснато обясняваше как "Европеската Народна партия и Барозо СЪЩЕСТВУВАТ единствено и само че СЪЩЕСТВУВА БОРИСОВ !!! СЕГА ЕДИН ПО-ПРОЗАИЧЕН ВЪПРОС .Господин Горско-Хранителен министър: ЗАЩО СЕ РАЖДАРЖАВИ ЕНЕРГЕТИКАТА ?????! И кои са Първанов/сега показва благотворителности/,Доган-ИЗЧАКВАНЕ ДО НОВИ АБВ ДИРЕКТИВИ,Станишев-ВЕЧНАТА ОПОЗИЦИЯ НА ....,ТА ДАНО СИ ПОМИСЛЯТ ЧЕ ПЕТКОВ и БОРИСОВ НЕ СЕ ПОЗНАВАТ,Скскобурготски с най умното си досега изказване: Който се е захванал с Siemens....няма да спечели"
дон пепе

2011.12.29 | 03:43

4
Не бои се народе предстоят още все по-успешни акций на невероятия ЦЦ,в най близко време очакваите акций,"ПЕПЕРУДКА","ГЕРБЕРЧЕ" и "КИБРИТЧЕ" които ще се провеждат съвмесно с 17 Целодневна Детска Градина
хахаха

2011.12.29 | 03:42

3
Цветанов: МВР участва активно в палежа на коли!!!!
Golqm profesionalist

2011.12.29 | 03:42

2
Eiiii velik 4ovek e i golqm profesionalist
smetko

2011.12.29 | 03:41

1
Гледах интервюто на Цветанов. Голяма излагация направи за пореден път. Изобщо нямаше представа за какво става въпрос. Наговори куп глупости. Виждам как и тези дела трагват към частния им съд на Черковна. Там май ще се съди както разпоредат Господ Бойко и Исус Цветанов. На цялата криза в БГ те създават съдилища за собствени цели. Резултата от тези техни дейности ще е плачевен за нас.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини