Мъж преби жена, от която има дете

  • 23 декември 2011 14:43

  • 1807
  • 2
Мъж преби жена, от която има дете
© Булфото

Млада жена, пребита от бизнесмен от село Раковски, поиска от Районен съд-Разград да приложи всички мерки по Закона за борба с домашното насилие.

26-годишната пострадала е от Разград, приятелка е на Бейрам Хасан, има 8-месечно дете от него, но той живее със съпругата си в Раковски. Има бизнес с Германия и именно след негово посещение в европейската държаав е станата инцидентът в хотел „Кованлъка". На 4 декември заедно с приятелката си се черпели за завръщането му от Германия, не е ясен конкретния повод, по който е нанесъл побой на младата жена. Налагал я е с юмруци, счупен й е носа, има и счупен зъб, което според медицинската експертиза се квалифицира като средна телесна повреда.

Делото се гледа при закрити врата по искане и на двете страни. По него бяха разпитани двама полицаи, съпругата на побойника и майката на пострадалата.

Процесът бе отложен заради допълнителни искания на адвоката на жената да се приложи прокурорската преписка, както и на адвоката на Хасан за разпит на медицинските лица, извършили прегледа на жената.

Настояването на жената е да се забрани на Бейрам Хасан да доближава жилището й, работно място и местата за социални контакти, по случая има издадена съдебна заповед за незабавна защита.

Бейрам Хасан бе замесен косвено и в друг криминален случай, станал в същия хотел, където и побоят. През лятото на 2009 г. един негов бодигард уби с нож друг негов охранител в пиянска свада. Това стана на тържество за рождения ден на дъщерята на Хасан.

Последвайте канала на

1807 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2011.12.23 | 18:34

2
Просто манафа я е попитал ,как така има 8 м. дете при положение че не се е прибирал от Германия от 5 години !!! А от Бтв ,са решили да направят турска сапунка по въпроса .
PRÜTÜNNNNCCOOOOOOOOOOOODO

2011.12.23 | 18:18

1
e pa nema problem.... edno tete se rajda na 9 tiya... YANOVARİ.. FEVRUARİ...MART...KUKUMART....APRİL...KOPRİL..MAY..KUKUMAY..... İ HOP GOTOVO EDNO BEBE.... AKOY E BAŞTATA.. PREBROY MESECİTE İ STE RAZBEREŞ

Добави коментар

Водещи новини