11-годишни деца ограбиха трудно подвижен дядо във Владимирово

  • 05 януари 2017 09:37

  • 43489
  • 2
11-годишни деца ограбиха трудно подвижен дядо във Владимирово
©

11-годишни деца, въоръжени с нож, ограбиха 82-годишен мъж в монтанското село Владимирово.

Методи Иванов е трудно подвижен. Той разчита на чужда помощ и затова вратите на дома му обикновено са отворени, съобщава БТВ.

Момче и момиче от махалата в селото го посещават неочаквано. Децата познават дома на възрастния мъж, защото идвали от време на време да му помагат за животните. Именно така разбрали къде държи портфейла си. В деня на престъплението в него има 370 лв. Дядо Методи обаче се усеща и хваща момичето, но то го заплашва с нож.

По-късно човекът се обажда на полицаите, а те намират парите в младежа още същия ден. Детето обаче отрича това и твърди, че дядото се опитал да го сплаши с бастуна си.

За момчето и сестрите му се грижи баба им. Според нея бащата не се интересува от тях, а майката работи в София от около седем години. Възрастната жена е убедена, че внукът й е бил подтикнат да извърши това, което те вършат системно.

Бащата на момичето твърди, че само младежът е участвал в обира, но не и дъщеря му.

Жителите на махалата твърдят, че станалото не е нищо необичайно. След случката родителите на двете деца са предупредени. Дядо Методи пък вече заключва вратата си. Той споделя още, че плаче и денем и нощем.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
43489 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ВАЖНО!

2017.02.10 | 17:33

2
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!
prospecturgover

2017.01.23 | 21:04

1
неее,нема начин да са цигани,не вервам.

Добави коментар

Водещи новини