Мейзер инсценирала отвличането си, криела се в Турция (видео+снимка)

  • 23 декември 2016 07:45

  • 58069
  • 1
Мейзер инсценирала отвличането си, криела се в Турция (видео+снимка)
© Булфото (Архив)

Анита Мейзер е инсценирала отвличането си и е обвинила съпруга си Николай, а самата тя е забегнала за Турция. Двамата били разделени от три години. Това стана ясно от разказа на сестрата на убития - Милена.

Тя не приема твърденията, че смъртта на брат й е дошъл след експеримент за сила.

„Брат ми беше много разум и консервативен човек. Аз не вярвам, че той би се съгласил на такъв експеримент и да се остави в ръцете на Анита Мейзер", категорична е Милена и обясни, че той е имал договор с компания за лимузини в САЩ, имал е добра професия. Лично сестра му не знае брат й да е кандидатствал за друга работа и затова да иска да впечатли собствениците със силата си.

"Не съм удовлетворена от присъдата на съда и ще обжалваме", заяви Милена.

Тя коментира още, че е съмнително, че екипът от съдебни лекари от Света Марина си е направил отвод по това досъдебно производство. След това е изпратена експертизата да бъде изготвена в Плевен. Милена разкри, че Анита има много самоличности, а животът й е обвит с лъжи. "Ние сега разбрахме, че тя се казва Айше, после била Анита Желева и Анита Мейзер", посочи сестрата на убития Николай.

Пред медиите самата Мейзер проплака, че иска справедлив процес.

"Ако всичко трябва да протича в нормален, законов ред, всчики ще е нормално. А сестра му е с връзки, общински съветник е и ме мачка по възможно най-долния начин. Съболезнования, но аз съм невинна и искам да го докажа", заяви обвиняемата.

На тези думи Милена отвърна, че няма как един общински съветник да влияе на прокуратурата.

От своя страна адвокатът на Мейзер призна, че присъдата до известна степен беше свързана с личността. "Мисля, че през последните 4 месеца обществното пространство беше залято от интриги", заяви той.

Вчера на първа инстанция Мейзер беше осъдена на три години затвор. Тя е обвинена за убийство по непредпазливост и за предлагане на подкуп.


  Сестрата на Николай - Милена. Снимка Нова ТВ





 

Последвайте канала на

Novini.bg
58069 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
jijo

2017.01.25 | 06:21

1
aishe, sikisheim na ustata ti mrusnico!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини