Хванаха шофьор без книжка да вози мигранти

  • 18 декември 2016 14:42

  • 15342
  • 2
Хванаха шофьор без книжка да вози мигранти
© Булфото (архив)

Гранични полицаи задържаха близо до българо-сръбската граница камион с мигранти.

Снощи към 23 часа граничен полицейски наряд от ГПУ-Брегово спрял за проверка в района на видинското село Цар Шишманово товарен автомобил "Ивеко", управляван от Ц.А, 33-годишен, от София. С него пътувал К. Р., 29-годишен, от град Гоце Делчев.

В товарния отсек на автомобила граничните полицаи открили 29 чужди граждани. Служителите на Гранична полиция установили, че 22 от чужденците са от Афганистан, 6 - от Пакистан, 1 - от Бангладеш.

Всичките са регистрирани в Държавната агенция за бежанците. Установено е също, че 33 -годишният софиянец е неправоспособен водач - няма свидетелство за управление. Ц. А., К. Р. и нелегалните пътници са задържани в ГПУ-Брегово. Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

Novini.bg
15342 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
май циганин

2016.12.21 | 08:52

1
33 годишния "софиянец" без книжка, най-вероятно е циганин , не ли? Нали се сещате какви потенциални убийци с камиони щъкат по пътищата? Веднага да бъдат проверени всички цигани, притежаващи книжки, защото май поне половината са с купени такива, и да се въведе изискване за средно образование! След случая в Берлин май е време тези хора да се научат че имат задължения и никой не им е длъжен! Да се поучим от немците, дето го хванаха за 1 ден и масово проверяват източващите социалните им системи цигански фамилии!

2016.12.21 | 08:52

2
Ние не се учим от никого освен от руснаците. Да пием. От другите не приемаме, понеже е работа а това е за всеки друг но, не и за българи.

Добави коментар

Водещи новини