Откриха мъртъв бездомник в изоставено училище в Неделино

  • 16 декември 2016 17:41

  • 13948
  • 2
Откриха мъртъв бездомник в изоставено училище в Неделино
© Булфото

Труп на 62-годишен бездомник е намерен в сграда на изоставено училище в Неделино. Безжизненото тяло на Пламен Соколов е открито днес следобед, в една от бившите класни стаи на школото.

Данни за насилствена смърт не са открити, и не може да става дума за криминален случай, категоричен е директорът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов, цитиран от Дарик.

Мъжът от години живеел сам в бараки до училището, тъй като домът му се е саморазрушил и не е имал къде да отседне. Бил е семеен, но от доста време неговите близки са в чужбина и са го изоставили, тъй като много пиел и ги малтретирал, коментират в родопския град.

Вчера Соколов е забелязан за последно в района на социалната кухня, където е отишъл да си вземе храна. Състоянието му не било никак добро, имал рани по краката и изглеждал зле, коментират още в Неделино. Имал е и дългогодишни здравословни проблеми, с които личният му лекар е бил запознат.

Няма да се прави аутопсия. Според местните обаче, студът също де е помогнал за преждевременната смърт на бездомника.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
13948 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.12.19 | 07:13

2
ДА СЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ ОТ КМЕТА И ЛИЧНИЯ ЛЕКАР -ЗАЩО СА ГО ОСТАВИЛИ ДА СТИГНЕ ДО ТОВА СЪСТОЯНИЕ/той е починал от отчаяние и самота..............БОГ ДА ГО ПРОСТИ............и никой да не стигне до неговото състояние/.............
любо

2016.12.19 | 07:12

1
Държавата трябва да се погрижи за подобни изпаднали съграждани, а не да спсява с хеликоптери ненормалници по планините .

Добави коментар

Водещи новини